موانع پيشروي آب گرم لاريجان برداشته مي شود

مديرکل اداره ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مازندران در گفتگو با ميراث آريا(chtn) با بيان اين مطلب افزود: از چهار شهرستان استان مازندران با هدف، آشنايي با ظرفيت‌ها و توانمندي‌هاي شهرستان‌هاي اين استان در حوزه ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري بازديد شد.

اسدالله محمدپور از ديگر اهداف اين بازديد را تعامل نزديک با مسوولان محلي به ويژه فرماندار و دستگاه‌هاي ذي ربط و رسيدگي به مشکلات و موانع برشمرد.

وي با بيان اينکه شهرستان آمل مبادي ورودي استان مازندران به تهران است، افزود: همچنين ورودي جاده بسيار مهم هرات به سمت شهرستان آمل است که اين ويژگي‌ها شهرستان آمل را يکي از مهمترين شهرستان‌هاي استان مازندران کرده است.

اين مقام مسوول بيشترين واحد پذيرايي بين راهي را در محور هراز دانست که منتهي به شهرستان آمل مي‌شود.

محمدپور اضافه کرد: از نظر آثار و بناهاي تاريخي و جاذبه‌هاي فراوان گردشگري چون طبيعت ويژه منطقه ييلاقي دماوند و آب‌هاي گرم معدني در لاريجان، اين شهرستان بي نظير است.

وي با اشاره به برگزاري نشستي با حضور فرماندار، مسوولان محلي، بخشداري و شهرداري اين شهرستان به منظور بررسي مشکلات آب گرم لاريجان مطابق با دستورات استاندار، گفت: در اين نشست تصميماتي براي توسعه و رونق گردشگري به ويژه آب گرم لاريجان اتخاذ شد.

اين مقام مسوول تشکيل کارگروهي به رياست فرماندار براي توسعه و ساماندهي مباحث گردشگري به ويژه آب گرم لاريجان را از جمله مصوبه‌هاي اين نشست بيان کرد.

وي به بازديد از مکان‌هاي تاريخي و کارگاه‌هاي فعال در حوزه ميراث فرهنگي و برگزاري نشستي با شرکت توسعه گردشگري استان اشاره کرد و بيان داشت: همچنين نشستي با همکاران اداره ميراث فرهنگي شهرستان آمل به منظور بررسي مسائل و مشکلات اداري شهرستان تشکيل شد.

در اين بازديد ميداني نمايندگان بخش خصوصي، رييس جوامع پذيرايي بين راهي محور هراز، معاون گردشگري، معاون حفظ، احيا و ثبت آثار تاريخي و مدير روابط عمومي، امور فرهنگي و اجتماعي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع‌‌دستي و گردشگري استان، اعضاي شوراي مديرکل را همراهي مي‌کردند./119

انتهای پیام/

کد خبر 1389092226