ثبت يکصد رشته صنايع‌دستي در کتاب صادرات و واردات گمرک کشور

احمد بالان در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا(chtn)، با اعلام اين خبر بيان داشت: معاونت صنايع‌دستي به دنبال مطابقت آمار صادرات اقلام و توليدات صنايع‌دستي کشور بر اساس ميزان خروج آن‌ها از کشور است.

وي اضافه کرد: به دليل ثبت نشدن گروه‌هاي کالايي و رشته‌هاي صنايع‌دستي در کتاب گمرک، تا به حال آمار صادرات اين توليدات با واقعيت تطابقي نداشته است.

مدير کل امور بازرگاني اين معاونت تصريح کرد: براي بخش مهمي از رشته‌هاي صنايع‌دستي کد رشته‌اي در اين کتاب تعريف نشده بود بنابراين در مجموع صادرات صنايع‌دستي محاسبه نمي‌شدند.

بالان افزود: تعاملات بيش از يکسال معاونت صنايع‌دستي و سازمان توسعه و تجارت به ورود عناوين رشته‌هاي صنايع‌دستي در کتاب مقررات صادرات و واردات گمرک جمهوري اسلامي ايران انجاميد.

به گفته اين مقام مسئول معاونت صنايع‌دستي طي هفت ماهه نخست امسال رديف‌هاي فرعي کد رشته‌هاي صنايع‌دستي را با همکاري سازمان توسعه و تجارت در اين کتاب به ثبت رسانده است.

مدير کل امور بازرگاني معاونت صنايع‌دستي با بيان اينکه تا نيمه آذرماه موفق به ثبت يکصد رشته شديم، گفت: اين رشته‌ها در قالب 8 گروه کالايي در کتاب مقررات صادرات و واردات به ثبت رسيده‌اند.

بالان در ادامه اظهار داشت: هر چه ميزان کدهاي فرعي ثبت شده در اين کتاب بيشتر باشد، آمار موثق‌تري از ميزان صادرات اقلام و توليدات صنايع‌دستي به دست مي‌آيد.

وي تأکيد کرد: با اين راهکار اطلاعات مناسبي نيز از مقاصد صادرات توليدات صنايع‌دستي در اختيار اين معاونت قرار مي‌گيرد.


111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389092235