آزاده اردکاني نشان دادن آنچه بر مردم ايران گذشته است را از رسالتهاي موزه ملي ايران دانست و گفت: برگزاري نمايشگاههاي داخلي و خارجي در مادر موزههاي ايران به مناسبتهاي مختلف فرصتي را فراهم کرده است تا صفحات تاريخ کشورمان را تورق کنيم.
وي گفت: با تعمق در تاريخ ايران در مييابيم آنچه بيش از همه مشهود است اعتلاي فرهنگ اين سرزمين پس از ورود اسلام است.
رئيس کل موزه ملي ايران با اشاره به برگزاري نمايشگاه جلوههاي آيات الهي افزود: آثار باقي مانده از دورههاي اسلامي روح جديدي را در فرهنگ ايران روان داشته و بقاي هنر ايرانيان را سبب شده است.
اردکاني افزود: نمايشگاه ياد شده سه بخش را شامل ميشود که از آنها ميتوان به نمايش آثاري که مستقيم آيات الهي قرآن بر آنها نمايان است و همچنين نمايش آثار و کتيبههايي که مضامين آنها را دعا، احاديث و غيره تشکيل ميدهد، نام برد.
وي گفت: در بخش ديگري از اين نمايشگاه آثاري در بر گيرنده نشانهها به نمايش گذاشته ميشود.
اردکاني نسخ خطي قرآن، کاشي کاريهاي اسلامي را از ديگر آثار به نمايش گذاشته شده در اين نمايشگاه عنوان کرد و گفت: قديمي ترين اثر به نمايش گذاشته شده در اين نمايشگاه به قرن يکم هجري قمري و جديدترين آن به قرن چهارهم هجري متعلق است.
اين مقام مسوول نمايش پرده کعبه را از بخشهاي ويژه نمايشگاه عنوان کرد و گفت: يک برگ قرآن بايسنقر ميرزا، قرآن به خط کوفي و سکههاي سربداران از ديگر آثار ارزشمندي است که در معرض ديد عموم قرار گرفته است.
آزاده اردکاني گفت: همه آثار به نمايش گذاشته شده در نمايشگاه جلوههاي آيات الهي نمايانگر علاقه ايرانيان به اسلام است و ما در موزه ملي ايران مفتخريم که با گشايش اين نمايشگاه جلوههاي ديگر از تاريخ و احوال مردم ايران را به روي عموم بگشاييم.
122/
انتهای پیام/