وي افزود: گرفتاريهايي که در عروق ديگر بدن از جمله عروق اندام تحتاني، شريان آئورت و عروق کليه رخ ميدهد از ديگر مشکلات و معضلاتي است که در زمينه بيماريهاي قلب و عروق با آن مواجه هستيم.
آقاجاني ادامه داد: اشکال و يا عدم خونرساني به اندام تحتاني مانند پا، در صورت تشديد پيدا کردن موجب سياه شدن و در برخي موارد قطع عضو را به همراه خواهد داشت.
وي گفت: براي درمان يک بيماري، تمام متخصصين و جراحان قلب و عروق، متخصصين غدد، عفوني و راديولوژي بايد فعاليت کنند تا تجمعي از افکار صورت گيرد و بهترين تصميمگيريها گرفته شود.
اين متخصص قلب و عروق با اشاره به اين که همگرايي در جهت تدبير در درمان بيماريها امري ضروري است، افزود: در حال حاضر اين موضوع يکي از مواردي است که به آن پرداخته شده است يعني تمام متخصصها در جهت بهبودي يک بيمار با يکديگر همکاري ميکنند و به نوعي مکمل يکديگر هستند.
وي گفت: يکي از راههايي که باعث جلوگيري از گرفتگي اندام تحتاني ميشود، تشخيص به موقع، کنترل ريسک فاکتورها و عوامل خطر است و اگر به موقع درمان نشود بايد توسط بالون اين گرفتگي برطرف شود يعني رگي را که مانع خونرساني است باز کرده تا بخشي از خونرساني عضو تأمين و از سياه شدگي يا قطع عضو جلوگيري شود./122
انتهای پیام/