بهرام رضايي با اشاره به معرفي منطقه نمونه گردشگري خرانق به عنوان يکي از مناطق توريستي و ملي در سطح استان، گفت: از مهمترين منابع و ظرفيتهاي گردشگري منطقه ميتوان به جاذبههاي طبيعي و محيطي چون غار، جاذبههاي زيارتي چون مسجد جامع، منار جنبان خرانق و منابع و يادمانهاي تاريخي آن اشاره کرد.
وي با بيان اينکه منطقه نمونه گردشگري خرانق داراي بافت تاريخي ارزشمند از نظر جذب گردشگران داخلي و خارجي است، بيان داشت: اين منطقه داراي عوارض طبيعي و ناهمواري است که بستر آن را نواحي کوهستاني فرا گرفته است.
اين مقام مسوول اضافه کرد: در اين بازديد مرمت و ساماندهي برخي از آثار تاريخي منطقه نمونه گردشگري خرانق چون مسجد جامع اين منطقه در دستور کار قرار گرفت.
وي با اشاره به تملک 30 درصد قلعه خرانق توسط سرمايه گذار بخش خصوصي، گفت: واگذاري اين قلعه با حمايتهاي مردم به سرمايه گذار نيز پيش بيني شد.
رضايي از نتايج ديگر اين بازديد به پيگيري مراحل بعدي مرمت اين قلعه توسط شرکت سرمايه گذار بخش خصوصي اشاره کرد و گفت: روستاي تاريخي کهن خرانق يک روستاي تاريخي با بافت کاملاً حفاظت شده است که برخي از آثار اين روستا با توجه به ارزشهاي تاريخي احيا شده است.
به گفته اين مقام مسوول، در اين بازديد مقرر شد با تغيير کاربري، فضاهاي گردشگري تبديل به فضاهاي اداري، نمايشگاهي و گالريهاي هنري در حوزه گردشگري شوند.
وي با بيان اينکه روستاي خرانق در تاريخ 24 اسفندماه 85 به عنوان منطقه نمونه گردشگري به تصويب هيأت دولت رسيد، يادآور شد: براين اساس طرح امکان سنجي منطقه توسط مشاور تهيه و موافقت تأسيس منطقه گردشگري به نام سرمايه گذار دريافت شد.
رضايي با اشاره به تهيه و در مرحله تصويب بودن طرح جامع منطقه نمونه گردشگري خرانق توسط سرمايه گذار مربوطه، خاطرنشان کرد: پس از تصويب نهايي عمليات اجرايي منطقه آغاز مي شود.
/119
انتهای پیام/