وي افزود: صنعتگراني که در قالب کارگاههاي خانگي به فعاليت در عرصه صنايعدستي مشغولند، امکان بهره مندي از اين تسهيلات را دارند.
معاون صنايعدستي اين استان ادامه داد: به دنبال تعاملاتي که ميان معاونت صنايعدستي و وزارت کار و امور اجتماعي برقرار شد، حمايت از مشاغل خانگي صنايعدستي در دستور کار قرار گرفت.
اديب با با بيان اينکه بخشي از فعالان صنايعدستي اصفهان در قالب کارگاههاي خانگي فعاليت ميکنند، گفت: به همين دليل درخواستهايي در راستاي اخذ تسهيلات براي اين صنعتگران مورد توجه قرار گرفت.
اين مقام مسوول اضافه کرد: پيش بيني اعتباري از سوي معاونت صنايعدستي انجام شده و به اداره کار و امور اجتماعي استان اصفهان ارسال شده است.
معاون صنايعدستي اصفهان تأکيد کرد: پيش بيني اعتباري ما در اين بخش يک ميليارد و 900 ميليون تومان بوده که هنوز از ميزان تخصيص آن اطلاعي نداريم.
وي با اشاره به اينکه به منظور ايجاد شغل براي هريک از صنعتگران بين 6 تا 7 ميليون تومان پيش بيني شده، اظهار داشت: صنايعدستي عرصهاي براي سرمايه گذاري اندک و ارزش افزوده بالا است که ميتوان با سرمايهاي اندک اشتغالزايي کرد.
اديب بيان داشت: فرمهاي مربوط به هنرمندان واجد شرايط توسط اين معاونت در حال جمع بندي است که در نهايت همراه با درخواست اعتباري به اداره کل کار و امور اجتماعي ارسال ميشود.
معاون صنايعدستي اداره کل ميراث فرهنگي اصفهان يادآور شد: در صورت موافقت با اين اعتبارات بخش مهمي از صنعتگران اصفهاني مورد حمايت قرار ميگيرند.
111/
انتهای پیام/