وي با بيان اينکه طرحهاي جامع و کاملي داريم که در آينده اعلام ميکنيم، متقاضيان اشتغال ثبت نام شده را 140 هزار نفر دانست و تصريح کرد: هر چند احتمال ميدهيم براي تعداد بيشتري اقداماتي را انجام بدهيم، اما با برنامهريزي که مي شود، طي دو سال مشکل اشتغال اين افراد را بايد بتوانيم مرتفع کنيم.
وي ادامه داد: در برنامه پنجم توسعه نيز موظفيم که سالانه 10 درصد از مددجويان تحت پوشش اين سازمان را به جز معلولان شديد ذهني و سالمندان توانمند را از چرخه حمايتي خارج کنيم.
سرپرست سازمان بهزيستي کشور توانمندسازي اقتصادي را يکي از موارد توانمندسازي دانست و با اشاره به پيشبيني ساخت 200 هزار واحد مسکوني تا پايان عمر کاري دولت دهم، اذعان کرد: مقرر شده، سالانه بيش از 60 هزار واحد ساخته و تحويل مددجويان شود.
وي اضافه کرد: از 60 هزار واحد امسال، تکليف بيش از 42 هزار واحد مشخص شده و در مرحله پي سازي و برخي در مرحله نازک کاري است.
وي در ادامه به پيشبيني اعتباراتي براي تقويت بيمه تامين اجتماعي اقشار آسيب پذير، معلولان، زنان سرپرست خانوار و افراد شاغل در مراکز خيريه و نگهداري و بيمههاي درماني و تکميلي از محل درآمدهاي ناشي از هدفمند سازي يارانهها اشاره کرد.
وي با بيان اينکه کم مصرف ترين افراد جامعه مددجويان تحت پوشش بهزيستي و دهکهاي اول و دوم هستند که فقط 8/5 درصد درآمد جامعه را به خود اختصاص ميدهند، خاطر نشان کرد: يکي ديگر از اقدامات ما با اجراي هدفمندسازي يارانهها، رساندن درآمد اين دو دهک به 15 درصد است، اين در حاليست که دهک هشتم و دهم جامعه بيش از 70 درصد درآمد جامعه را به خود اختصاص دادهاند.
اسفندياري با اشاره به کم مصرف بودن دهک اول و دوم و مددجويان اين سازمان، افزايش توان خريد آنان را يکي از مزاياي اين طرح عنوان کرد.
سرپرست سازمان بهزيستي کشور در بخش ديگر سخنان خود در رابطه با پشت نوبتيها و مستمري بگيران شهرستان سبزوار، سياست اين سازمان را توانمند سازي اعلام کرد و گفت: قطعا در جهت توانمند سازي اين اقشار شامل تامين مسکن، تامين اشتغال و ساير موارد همچون تحصيل فرزندان و معلولان اقدام ميکنيم.
وي حمايتهاي بهزيستي از خيران را حمايت قانوني و معنوي دانست و افزود: اگر کساني قابل توانمند شدن نباشند و نياز به مستمري و يا کمک هزينه پرستاري داشته باشند، در کمک به آنان اقدام ميشود.202
انتهای پیام/