وي افزود: امسال در دو جشنواره فناوري نانو و زيستي آخرين دستاوردهاي فناورانه ارائه شد و امروز نيز از دستاوردهاي جديدي رونمايي مي شود. وي گفت: يکي از حوزه هاي فعاليت معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري راهبري فناوري هاي پيشرفته در کشور است.
سلطانخواه افزود: 8 فناوري مانند نانو ، هوافضا و سلول هاي بنيادي که در برنامه چهارم توسعه و نقشه جامع علمي کشور مشخص شده از فناوري هاي اولويت دار کشور است.
وي گفت: ما در قالب ستادهاي راهبري فناوري ها در معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري براي هم افزايي فعاليت ها در اين هشت فناوري، راهيابي آن به بازار و فعال کردن شرکت هاي خصوصي فعاليت مي کنيم.
تشکيل تيم ويژه حفاظت از دانشمندان
معاون علمي و فناوري رئيس جمهور از تشکيل تيم ويژه حفاظت از دانشمندان کشور خبر داد وگفت: حفاظت از دانشمندان در دستور کار جدي دستگاه هاي امنيتي قرار گرفته است.
وي افزود: نخستين مراقبت از نخبگاني که تحت پوشش بنياد ملي نخبگان قرار دارند ، افزايش آمادگي آنان براي جلوگيري از خطرهاي احتمالي سوءاستفاده سرويس هاي بيگانه از آنان است.
سلطانخواه گفت: در هماهنگي با مسئولان مربوط ، همواره آگاهي هاي لازم را در اين باره به دانشمندان مي دهيم و حتي جزوه هاي آموزشي در اين باره تهيه و عرضه کرده ايم. معاون علمي و فناوري رئيس جمهور افزود: دانشمندان و چهره هاي مطرح در حوزه هاي فناوري در همکاري با دستگاه هاي ذي ربط آموزش هاي لازم را کسب مي کنند تا از دانش و اطلاعات فکري خود در برابر هجوم دشمن مراقبت کنند و آمادگي ذهني در اين باره داشته باشند.
وي گفت: همچنين در اين دوره هاي آموزشي نحوه حفاظت فيزيکي به اين افراد آموزش داده مي شود.
سلطانخواه در پاسخ به پرسش ديگري درباره انتشار اطلاعات مربوط به نخبگان در سايت بنياد ملي نخبگان گفت: سياست ما در بنياد ملي نخبگان اين است که اين اطلاعات را حتي به شکل هاردکپي در فضاي مجازي قرار نمي دهيم.
وي اضافه کرد: البته ممکن است اطلاعات مربوط به اين افراد در فضاي مجازي به طور پراکنده وجود داشته باشد اما اين موضوع که ما اطلاعات را آماده کنيم و و در اختيار ديگران قرار داده باشيم ،صحت ندارد./202
انتهای پیام/