شناسايي راهکارهاي توسعه جاذبه‌هاي طبيعي استان ايلام

معاون گردشگري،سرمايه‌گذاري و طرح‌هاي اداره کل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان ايلام با بيان مطلب فوق به ميراث آريا(chtn) گفت:علاوه بر اين شناسايي وانتخاب خط مشي ها و راهکارهاي توسعه جاذبه‌هاي مصنوع، جاذبه‌هاي هنري و فرهنگي استان مورد توجه است.

علي قاسم‌پور افزود:بررسي و ارائه راهکارهاي مناسب به منظور توسعه خدمات رفاهي و جهانگردي در استان از ديگر شاخص‌هاي اداره کل ميراث فرهنگي استان ايلام در حوزه گردشگري است.

وي خاطرنشان کرد:همچنين بررسي و ارزيابي سياست‌ها،راهکارها و طرح‌هاي گردشگري اجرا شده در سطح استان،ارزيابي و استانداردسازي اماکن اقامتي و پذيرايي و بروزسازي اطلاعات کارکنان در مورد اين واحدها و ايجاد اماکن اقامتي و پذيرايي جديد از ديگر موارد است.

اين مقام مسؤول در اداره کل ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان ايلام ادامه داد:بررسي وضعيت دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي استان و ارائه راهکارهاي مناسب به منظور توسعه آژانس‌هاي مسافرتي و جهانگردي از جمله شاخص‌هاي اداره کل استان است.

معاون گردشگري،سرمايه‌گذاري و طرح‌هاي اداره کل ميراث فرهنگي استان ايلام يادآور شد:شناسايي و ارزيابي پروژه‌هاي سرمايه‌گذاري مستقيم وغيرمستقيم در زمينه گردشگري مورد توجه ميراث ايلام است.

قاسم‌پور در پايان خاطرنشان کرد:از ديگر شاخص‌هاي اداره کل ميراث فرهنگي استان ايلام در اين حوزه مي‌توان به بررسي برنامه‌هاي توسعه بازاريابي داخلي و خارجي و تحليل و ارزيابي طرف عرضه و تقاضاي گردشگري در استان اشاره کرد.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1389102639