فريدون فعالي افزود: علاقمندان، دانشجويان و پژوهشگران مي توانند تا 14 بهمن ماه جاري آثار و مقالات خود را به دبيرخانه اين نشست واقع درمعاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي اين اداره کل ارسال کنند.
وي در ادامه با اشاره به برپايي نمايشگاهي از البسه محلي اقوام مختلف استان گلستان در حاشيه اين نشست تصريح کرد: يکي از دانشگاه هاي گنبدکاووس جهت برپايي اين نشست پيشنهاد شده است که متعاقباً و بعد از تاييد نهايي، محل برگزاري نشست اعلام خواهد شد.
فعالي در پايان يادآور شد: بسياري از اقوام مختلف کشور از جمله ترکمن، سيستاني، بلوچ، کتول، مازني، قزلباش، رامياني، و نيز ساکنان مناطقي نظير زيارتي، شاهکوهي و بالا جاده در اين استان زندگي مي کنند که هرکدام پوشش و البسه مختص قوم خود را دارند، اشاعه اين پوشش و لباس هاي محلي ضمن احياي اين هنر- صنعت ديرينه، فرهنگ و سنت نياکان را حفظ خواهد کرد.
نشست تخصصي پوشش، زبان و فرهنگ اقوام استان گلستان، با تاکيد بر البسه محلي اين استان، پس از برگزاري نشست تخصصي بررسي حضور نيروهاي متفقين در استان گلستان و نشست تخصصي بررسي کاوش هاي تپه باستاني بازگير سومين نشست تخصصي است که از سوي شوراي پژوهشي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان برگزار مي شود.
/104
انتهای پیام/