وي يکي ديگر از پيشنهادات اين اداره کل را در رابطه با خريد کشتي و شناورهاي گردشگري خواند و گفت: در رابطه با خريد کشتي و شناورهاي گردشگري نيز پيشنهاد شده است با مشارکت بخش خصوصي، وزارت امور اقتصاد و دارايي و سازمان بنادر و کشتيراني از سوي بانک مرکزي تسهيلات ارزي اختصاص پيدا کند.
عزيزي همچنين در رابطه با طرحهاي مطالعاتي استان گيلان در حوزه گردشگري اظهار داشت: مطالعه و اجراي ساماندهي آرامگاه دکتر معين، دکتر حشمت و شيخ زاهد گيلاني با مشارکت استان طي سالهاي 90 و 91 پيشنهاد شده است که مورد مطالعه ، اجرا و ساماندهي قرار گيرد.
اين مقام مسوول در ميراث فرهنگي گيلان همچنين از اختصاص اعتبار جهت مرمت و ساماندهي بناهاي تاريخي و بافتهاي شاخص استان خبر داد و گفت: در راستاي مرمت و ساماندهي بناهاي تاريخي استان پيشنهاد شده است مبلغ 50 ميليارد ريال به اين موضوع با اولويت شهر تاريخي ماسوله با مشارکت استان به ميزان 60 درصد ميراث فرهنگي و 40درصد استان گيلان طي سالهاي 90 تا 93 اختصاص يابد .
وي در رابطه با موزه روستايي گيلان نيز خاطر نشان کرد: پيشنهاد شده است به منظور تکميل موزه روستايي گيلان تا پايان برنامه 5 ساله از اعتبارات عمراني توسط سازمان ميراث فرهنگي و اعتبارات جاري استان در سال 90 اعتباري در اين رابطه اختصاص يابد.
عزيزي افزود: همچنين به منظور ساماندهي مجموعه آرامگاه ميرزا کوچکخان طي سالهاي 90 تا 92 با مشارکت استان به نسبت يک سوم مبلغ 15 ميليارد ريال اختصاص پيدا کند.
مدير کل ميراث صنايعدستي و گردشگري گيلان همچنين از پيشنهادي براي احداث سه کمپينگ گردشگري در محدوده سه شهر استان که فاقد کمپينگ گردشگري هستند نيز طي طي سالهاي 90 تا 91 خبر داد.
وي در ادامه در رابطه با تأمين ساختماني براي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان گفت: به منظور تأمين ساختماني براي اداره کل ميراث فرهنگي،صنايعدستي و گردشگري گيلان از طريق فروش زمين ، ميراث فرهنگي واقع در دهکده ساحلي بندر انزلي و تجهيز توسط سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري از ديگر پيشنهادات به کارگروه فرهنگ و هنر استان است.
عزيزي همچنين در رابطه با تأمين تسهيلات بانکي اظهار داشت: در رابطه با تأمين تسهيلات بانکي پيشنهاد کردهايم يارانهاي با سود حداقل جهت تأمين 2 هزار ميليارد ريال از منابع سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري با همکاري و تعيين عامليت بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران اختصاص پيدا کند.
همچنين باقيمانده سهميه مصوب بانکهاي اقتصادي زودبازده و کارآفرين طي سالهاي 84 تا 88 نيز تأمين شود.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان گيلان همچنين در رابطه با پيشنهادات حوزه صنايعدستي اين اداره کل به کارگروه فرهنگ و هنر اظهار داشت: در راستاي حفظ صنايعدستي استان چندين پيشنهاد در حوزه صنايعدستي نيز به کارگروه فرهنگ و هنر هيأت دولت در گيلان از جمله تجهيز و راهاندازي موزه تخصصي صنايعدستي در مرکز استان توسط سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري که ساختمان آن توسط استان تأمين ميشود، اختصاص مبلغ 35 ميليارد ريال تسهيلات قرضالحسنه از محل منابع بانکها براي کمک به اجراي طرحهاي خود اشتغالي و اشتغالزايي صنايعدستي، گردشگري و ميراث فرهنگي با همکاري بانک مرکزي و تعيين عامليت بانک اعطاء کننده تسهيلات در دست داريم .
وي اضافه کرد: همچنين در راستاي حفظ و احياء بناهاي تاريخي که براي بهرهبرداري به عنوان تأسيسات گردشگري، کارگاههاي صنايعدستي و موزه توجيه اقتصادي دارند، مبلغ 300 ميليارد ريال تسهيلات ارزانقيمت با کمک يارانه سود 8 درصد از سوي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري تأمين خواهد شد که طي سالهاي 90 تا 92 از سوي بانک مرکزي اختصاص خواهد يافت.
عزيزي در پايان خاطر نشان کرد: اختصاص مبلغ 5 ميليارد ريال جهت مطالعه، ايجاد و تجهيز موزه حضرت آيتالله بهجت (ره) در فومن نيز پيشنهاد شده است که اين پيشنهادات پس از ارائه در جلسه هيأت دولت استان مورد ارزيابي قرار خواهند گرفت و متعاقباً مصوبات آن نيز ابلاغ خواهد شد. /202
انتهای پیام/