بنابر اين گزارش حمايت از تکميل و اجراي طرح جامع گردشگري استان، حمايت از طراحي و اجراي برنامه براي توسعه فرهنگ گردشگري و زيستمحيطي، تهيه اطلس جامع گردشگري و ميراث فرهنگي و صنايعدستي، تبليغ جاذبههاي گردشگري و ايجاد و راهاندازي پايگاههاي اطلاعرساني و گردشگري با تأکيد بر شناسايي مزيتهاي ميراث فرهنگي و گردشگري و آداب و رسوم و آئينهاي اقوام، طراحي کتابهاي آموزشي صنايعدستي محلي در استان از ديگر پيشنهادات گيلان به کارگروه فرهنگ و هنر است.
يکي ديگر از موارد پيشنهادي ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري به کارگروه فرهنگ و هنر کمک به تبديل بناهاي تاريخي استان گيلان به مراکز فعاليتهاي فرهنگي، هنري، کتابخانه و صنايعدستي است.
علاوه بر اين کمک به تکميل و راهاندازي موزههاي استان به ويژه موزه مشاهير و مشايخ استان و ساخت و تکميل مقبرةالعلماء و تنديس مفاخر استان و ايجاد پارک مشاهير و فرهيختگان در موزه روستايي است.
پشتيباني از مستندسازي، آموزش، احياء، توسعه، ترويج، طراحي و نمونهسازي صنايعدستي و ساماندهي کارگاهها و خوشههاي صنايعدستي بومي، مزيتدار و شاخص استان و تدوين طرحي براي کسب بازارهاي بينالمللي صنايعدستي استان و کشور از ديگر پيشنهادات ارائه شده به کارگاه فرهنگ و هنر است.
علاوه بر اين به منظور توسعه گردشگري زيارتي و سياحتي، حمايت از ايجاد مراکز اقامتي، تفريحي و فرهنگي در مناطق گردشگري، زيارتي و سياحتي استان و مطالعه، ثبت، ضبط و ترويج ميراث فرهنگي، معنوي و مستند استان به کارگروه فرهنگ و هنر ارائه خواهد شد.
در همين راستا کمکهايي نيز به تهيه طرح و برنامههاي اجراي معماري ايراني_اسلامي در ساخت و سازهاي شهري و ايجاد دروازههاي شهر و نماد شهرها پيشنهاد شده است.
بنابر اين گزارش بهرهبرداري دو منظوره تحقيقاتي و گردشگري از ايستگاه تحقيقات گل و گياه زينتي لاهيجان، کمک به ايجاد بازارچه مشترک هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورهاي حاشيه درياي خزر، ايجاد مرکز آموزش فني و حرفهاي، هتلداري، گردشگري و صنايع دريايي کوچک، کمک و ايجاد ساز و کار مناسب براي مديريت زيباسازي و تنظيف راههاي اصلي و بزرگراههاي استان از ديگر موارد پيشنهادي به کارگروه فرهنگ و هنر است. /202
انتهای پیام/