بايد حرکت نويني در باستان‌شناسي کشور صورت گيرد

به گزارش ميراث آريا (chtn) ، معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري در دومين جلسه شوراي باستان‌شناسي کشور گفت: سياست سازمان در اين است که شوراي باستان‌شناسي کشور مديريتي باشد و سياست‌گذاري و مديريت کلان باستان‌شناسي کشور را به اين شورا دهيم.

حميد بقايي ادامه داد: متاسفانه باستان‌شناسي ما به يک امر فني تبديل شده است و استراتژي خاصي نداريم بنابراين بايد کاري کنيم يک استراتژي و سياستي خاص تعيين و هويت ملي از آن استخراج کنيم.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي کشور با بيان اينکه بايد از باستان‌شناسي و ظرفيت‌ها کمک بگيريم و تاريخ هويت ملي و منطقي کشور را تبيين کنيم ، خاطر نشان کرد: همچنين بايد باستان‌شناسي را طوري تنظيم کنيم که در سياست خارجي، داخلي و مسائل فرهنگي خودش را نشان دهد.

معاون رئيس جمهور ادامه داد: با توجه به اينکه استان‌ها از نيروهاي توانمند بسياري برخوردار هستند بنابراين بايد اقدامات اجرايي را به استان‌ها بسپاريم و همچنين اقدامات سياستگذاري و برنامه‌ريزي‌هاي کلان را در شوراي باستان‌شناسي کشور مورد توجه قرار دهيم.

ياد آور مي‌شود؛ دومين جلسه شوراي باستان‌شناسي کشور با حضور حميد بقايي معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان ميراث فرهنگي کشور ، علويان صدر معاون ميراث فرهنگي ، اردکاني رئيس موزه ملي ايران و تني از چند مسوولان در محل ارگ آزادي برگزار شد.

در اين جلسه شرح وظايف پژوهشکده باستان‌شناسي و بندهاي مختلف آن مورد بحث و بررسي اعضاي حاضر در جلسه قرار گرفت و پيشنهادات لازم براي اصلاح هر يک از اين بندها ارائه شد .

همچنين شرح وظايف مراکز باستان‌شناسي استان‌ها،‌ترکيب شوراي باستان‌شناسي استان و شرح مختصري از روند پيشنهاد برنامه‌ ساليانه و گردش کار و چاپ نهايي گزارشات توسط دبير شوراي باستان‌شناسي کشور قرائت و مقرر شد اعضاي حاضر پيشنهادات خود را به دبير شوراي باستان‌شناسي کشور ارائه دهند تا پس از تدوين در جلسه آتي ارائه و مورد بحث قرار گيرد.

همچنين تعيين نقشه راه باستان‌شناسي،‌تبادل نظر پيرامون اهداف و شرح وظايف شوراي باستان‌شناسي و تعيين دستورالعمل شوراي باستان‌شناسي از جمله موارد مورد توجه در دومين جلسه شوراي باستان‌شناسي کشور بود.


/117

انتهای پیام/

کد خبر 1389110426