به گزارش ميراث آريا (CHTN)، بسياري از والدين در تلاش هستند تا با تهيه اغذيه سالم مانند نان و پنير و ديگر ساندويچ‌هاي خانگي براي فرزندان‌شان، از گرايش آن‌ها به سوي خوراکي‌هاي مضر جلوگيري کنند، اما تنوع خوراکي‌هايي که در مدارس بين دانش‌آموزان رد و بدل مي‌شود آن‌ها را وسوسه مي‌کند.

بيش‌تر دانش‌آموزاني که از والدين‌شان پول توجيبي روزانه يا هفتگي دريافت مي‌کنند، قدرت انتخاب بيش‌تري براي خريد پيدا مي‌کنند و هر روز در مسير مدرسه تا خانه خوراکي‌هاي محبوب‌شان را تهيه کرده و به دور از چشم والدين مي‌خورند. اما بسياري از خوراکي‌هايي که هميشه مورد استقبال دانش‌آموزان بوده، براي سن آن‌ها بسيار مضر هستند.

نوشابه‌هاي گازدار باعث پوکي استخوان مي‌شوند، پاستيل دندان‌ها را دچار فرسودگي اسيدي مي‌کند، بيش‌تر لواشک و آلوچه‌ها غيربهداشتي است، پفک با سوءتغذيه همراه است، چيپس چرب است، سوسيس و کالباس به شدت چاق مي‌کند و آدامس نيز باعث پوسيدگي دندان‌ها مي‌شود. در اين ميان، خوراکي‌هاي کيوسکي مانند ذرت مکزيکي و اسنک که غذاهايي ديرهضم و با کيفيت پايين هستند نيز به خوراکيَ‌هاي محبوب دانش‌آموزان دبستاني‌ها اضافه شده و گاهي هر روز آن را مصرف مي‌کنند.

از آنجا که صداوسيما در جايگاه رسانه ملي، در آموزش و اطلاع‌رساني عمومي هيچ زماني موفق عمل نکرده است، دبيران، مربيان بهداشت مدارس و والدين مجبور هستند اين کمبود را جبران کنند و به صورت شفاهي به دانش‌آموزان بياموزند که مصرف خوراکي‌هاي خطرناک، در آينده آن‌ها را دچار مشکلات جدي خواهد کرد. اين طور به نظر مي‌رسد که تلويزيون در سال‌هاي اخير ديگر آموزش را از وظايف خود نمي‌داند و روي موضوعاتي چون جنجال‌سازي‌هاي سياسي و پخش فيلم و سريال‌هاي کره‌اي سرمايه‌گذاري کرده است.

انتهای پیام/

کد خبر 1389111028