يکي از دلايل افزايش جعل عنوان پليس در سالهاي اخير، عملکرد اشتباه تلويزيون بوده است. در سريالهاي تلويزيون خلق چهرههاي محبوب براي شخصيتهاي منفي، باعث همزاتپنداري جامعه با خلافکاران داستان و علاقه جامعه به آنها شده به طوري که افراد سالم نيز تحريک ميشوند تا براي رسيدن به هدف خود يا تجربه هيجان، دست به اعمال خلاف قانون بزنند.
در سريال «خواب و بيدار»، يک قاتل مونث معتاد و خطرناک به نام «ناتاشا» از پليسها محبوبتر شد به طوري که پس از آن مشخص شد چندين خلافکار حرفهاي، نام مستعار «ناتاشا» را براي خود برگزيده بودند. سريال «تب سرد» تواناييهاي پليس را بدترين شيوه به سخره گرفت و آنچه مخاطب از «شهاب حسيني» و «حميد گودرزي»، دو ستاره جوان سينما در اين داستان ديد، باعث شد که چندين مورد کودکربايي تنها با تقليد از اين سريال در کشور رخ دهد.
جعل عنوان و حتي لباس و خودروي پليس از سوي دو فرد غير خلافکار که براي تفريح دست به اين اقدام زدند، زنگ خطري براي نيروي انتظامي است تا از اين پس در همکاري با فيلمها و سريالها دقت بيشتري به خرج دهد و از کارشناساني استفاده کند که تاثير داستان را بر جامعه مد نظر قرار ميدهند و تنها به دنبال درج نامشان در تيتراژ سريالها نيستند.
انتهای پیام/