وي با بيان اينکه بخش قابل توجهي از اهداف نظام در ارتباط با توسعه گردشگري متوجه ورود گردشگران خارجي و داخلي است، تصريح کرد: بهرهمندي از فرصتها و جاذبههاي گردشگري در ابعاد مختلف اين موضوع قابل توجه است و بهره مندي از زيرساختهاي لازم و همسطح با استانداردهاي بينالمللي در اين حوزه، زمينه را جهت توسعه فراهم مي آورد.
فاضلي همچنين ضمن اشاره به حمايت هاي سازمان از سرمايه گذاران افزود: در صورت وجود مشکلات قانوني سرمايه گذاري صنعت گردشگري، با مطرح شدن درکميته سرمايه گذاري استان و انعکاس به سازمان، مشکلات مربوطه پيگيري ورفع خواهد شد.
وي در ادامه به واگذاري شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي درسال 90 به بخش خصوصي اشاره داشت و خاطر نشان کرد: نظر به سياست هاي دولت در راستاي خصوصي سازي فعاليت ها، شرکت توسعه ايرانگردي و جهانگردي در سال 90 از بخش دولتي خارج شده و به صورت خصوصي دراستان ها فعاليت خواهد کرد.
مدير کل ميراث فرهنگي گلستان نيز دراين نشست گفت: تا کنون تعداد 55 بسته سرمايهگذاري که مطالعات امکانسنجي آنها انجام شده و مجوزهاي لازم از سوي دستگاههاي اجرايي را اخذ کرده اند ، آماده براي سرمايهگذاري هستند.
فعالي تصريح کرد: اين بسته هاي سرمايه گذاري ضمن تنظيم شناسنامه براي هر يک از مناطق، بسترهاي سرمايه گذاري با مشخصات توجيه اقتصادي را فراهم مي آورند.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري اين استان اضافه کرد: در حال حاضر 260 ميليارد تومان طرح ارائه شده در حوزه سرمايه گذاري اين استان در صف بهره مندي از تسهيلات بانک ها هستند که درصورت بهره مند نشدن از اين تسهيلات با مشکلات عديده اي مواجه خواهند شد.
وي گفت: در زمينه ميراث فرهنگي و موزهها، فعاليتهاي گردشگري دريايي ، بنادر و کشتيراني براي توسعه اکوتوريسم و فعاليتهاي گردشگري مرتبط با منابع آب استان و توريسم درماني اين استان فرصتهاي بيشماري براي سرمايهگذاري وجود دارد.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گلستان اظهار اميدواري کرد؛ با اين روند و ادامه افزايش سرمايه گذاري گردشگري دراين استان، در سالهاي آينده شاهد توسعه زيرساختهاي گردشگري در گلستان باشيم.
در پايان اين نشست تعدادي از سرمايه گذاران صنعت گردشگري اين استان مشکلات و موانع خود را مطرح کردند.
/104
انتهای پیام/