رئيس پژوهشگاه ميراث فرهنگي افزود : ساختمان اين کتابخانه و مرکز اسناد که استانداري فارس آن را در اختيار پژوهشگاه قرار داده است در بلوار گلستان شيراز قرار گرفته و پيش از اين به بخش آموزش و پژوهش استانداري تعلق داشته است.
اين مقام مسؤول گفت: در اين کتابخانه گزارشهايي از باستانشناسي مربوط به ۱۲۷۵هجري يعني قديميترين اسناد در حوزههاي مختلف ميراث فرهنگي نگهداري ميشود.
وي گشايش اين کتابخانه و مرکز اسناد را بهترين موقعيت براي بهرهمندي پژوهشگران دانست و تصريح کرد :در اين مجموعه ارزشمند يکصد کتاب و نشريه ادواري ، 15 هزار سند از گزارشهاي مربوط به مرمت ، باستانشناسي، معماري و هنرهاي سنتي، ۹۰هزار نگاتيو عکس و حدود ۲۰هزار اسلايد که سند مالکيت براي بازگرداندن اشياي ربوده شده هستند ، نگهداري ميشود.
خوشنويس براين مهم که در اين کتابخانه پروندههاي قديمي آثار ثبتي ميراث فرهنگي نيز يافت ميشود، ادامه داد: فرصتي فراهم شده است تا محققين از ۴هزار سند باستانشناسي و 40هزار کارت عکس بسيار نادر و همچنين ۷هزار مورد گزارش باستانشناسي و مرمت موجود در کتابخانه استفاده کنند.
معاون سازمان افزود : استفاده از اين کتابخانه براي افراد محلي محدوديتي ندارد و علاوه بر آن امکاني فراهم شده است تا محققين ،علاقمندان و پژوهشگران از طريق پرتال کتابخانه به مرکز اسناد پژوهشگاه متصل شده و اطلاعات مورد نياز خود را جستجو کنند.
وي گفت : اطلاعات مورد نظر در صورت درخواست به صورت pdf در اختيار متقاضيان قرار ميگيرد./122
انتهای پیام/