وي اضافه کرد: تعيين حريم يکصد اثر تاريخي را از جمله مواردي است که در دستور کار اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي براي سال جاري قرار گرفته است.
وي با تأکيد بر توجه ويژه به موضوع تعيين حريم آثار تاريخي افزود: تاکنون 40 اثر در استان آذربايجان شرقي تعيين حريم شده است و برنامه ريزي براي تعيين حريم يکصد اثر تاريخي در سال جاري نشان دهنده حرکت پرشتابي است که براي حفاظت و صيانت آثار تاريخي به عنوان يک لايه اضافي حمايتي در دستور کار داريم.
رييس شوراي ثبت آثار استان همچنين گفت: آثاري که تعيين حريم نشدهاند نيز در شرايط حفاظتي تحت نظارت اداره کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان هستند.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي خاطرنشان کرد: از سال 1310 همزمان با تصويب قانون ميراث فرهنگي تا سال 1388 در نقاط مختلف استان آذربايجان شرقي در حدود يکهزار و 800 اثر فرهنگي و تاريخي به ثبت رسيده است.
محمدي بيان داشت: مسجد حمام احمد آباد بناب، بازار اهر، مسجد ميدان بناب، مسجد جامع اهر، بقعه سيد تبريز، خانه پروين اعتصامي و بازار حرمخانه از جمله آثاري است که تعيين حريم آنها در سال جاري انجام شده است.
وي تأکيد کرد: با اين راهکار امکان تجاوز به حريم بناها و آثار تاريخي به حداقل رسيده ضمن اينکه حد و حدود تصرف اداره کل ميراث فرهنگي استان به خوبي مشخص ميشود.
111/
انتهای پیام/