وي اضافه کرد: همچنين طرح پژوهشي صديقه رمضان خاني کارشناس مردم شناسي با عنوان \"فرهنگ کار از ديدگاه نوجوانان ديروز و امروز\" حائز رتبه برتر شد.
رضايي با بيان اينکه تهيه طرح پژوهشي خاستگاه سياوش به مدت يک سال و نيم به طول انجاميده است، افزود: در اين طرح داستان \"گذر سياوش از آتش\" در شاهنامه فردوسي بررسي شده است.
به گفته اين مقام مسوول، بسياري از تاريخ نگاران قرن سوم، چهارم و پنجم در کتابهاي حدود العالم و المثالک و الممالک محل گذر سياوش از آتش را در ابر کوه (ابر قو) ميدانند.
وي با بيان اينکه بررسي 40 عنوان و 13 شخصيت تاريخي در اين طرح پژوهشي صحت اين گفتهها را تائيد ميکنند، بيان داشت: اين طرح پژوهشي مشخص کرد که تمام داستانهاي فردوسي نقلي از واقعيتهاي تاريخي هستند.
مدير کل ميراث فرهنگي استان يزد اظهار داشت: پژوهشگران در بررسي ميداني اين طرح پژوهشي به مناطق جديدي چون کلات کوه(سيه کوه)، سپيد کوه، کاسه رود و سه دخمه مربوط به سه شاهزاده دست يافتند.
به گفته رضايي، هرساله به دليل اهميت و جايگاه پژوهش هفته اي به اين نام به منظور فراهم آوردن فرصتي مناسب براي تقدير از مقام پژوهش، پژوهشگران و معرفي آثار برجسته و برتر تحقيقي نامگذاري ميشود.
وي برگزاري اين گونه دورهها را يادآور تمامي تلاشها و مجاهدات محققاني دانست که در طول تاريخ به انديشيدن مبتني بر خردورزي باور داشته و فرآيند پژوهش را يافتن پاسخ به سوالات مطروحه در ذهن يا کليد حل مشکلات و تبيين علل بروز مسائل و ارائه راهکارها ميدانند.
/119
انتهای پیام/