وي افزود: در اين راستا کليه مناطق شهري کشور به جمعيت 5 تا 15 هزار نفري تقسيم شده و تاکنون اطلاعات هويتي 8 ميليون و 424 هزار نفر از جمعيت 210 شهر کشور وارد سامانه شده است.
وي گفت: در آخرين آمار احصاء شده از سامانه پرونده الکترونيک سلامت تاکنون بيش از 11 هزار نفر در استان خوزستان، 19 هزار و 800 نفر در چهارمحال و بختياري و بيش از 8 هزار نفر در استان سيستان و بلوچستان پزشک خانواده خود را انتخاب کرده اند.
اين مقام مسؤول با اعلام اين که تاکنون فقط 3 فاز از طرح استقرار سامانه الکترونيک سلامت اجرايي شده افزود: اين سامانه ده فاز دارد و مرحله بعد از ثبت نام پزشکان و خانواده ها و انتخاب پزشک، انجام ويزيت پايه افراد است که شامل بررسي بيماري هاي فرد، سوابق بيماري، جراحي و داروهايي که مصرف مي کنند و شغل افراد و ساير مرتبط با فرد مي شود.
وي راه اندازي پرونده الکترونيک سلامت تحت وب را کاري بسيار مشکل دانست و گفت: اين اقدام پيچيدگي ها و اقدامات مخصوص خود را دارد ولي آنقدر مزايا دارد که استقرار آن به اين همه زحمت مي ارزد. به عنوان مثال آمارگيري و غربالگري هر ساله وزارت بهداشت در موارد گوناگون با استفاده از اين سيستم بسيار دقيق تر و راحت تر خواهد بود.
122
انتهای پیام/