وي با اشاره به اينکه پيشنهادات معاونت صنايعدستي کردستان ابعاد مختلفي را در برميگيرد، افزود: طبق اين برنامه معاونت صنايعدستي در گام اول متعهد به ايجاد تعداد مشخصي اشتغال در اين حوزه شده است.
معاون صنايعدستي اين استان ادامه داد: ايجاد 20 هزار شغل در حوزه صنايعدستي طي برنامه با حمايت ساير دستگاههاي اجرايي در کنار حفظ و احيا رشتههاي بومي صنايعدستي و هنرهاي سنتي استان از جمله پيشنهادات اوليه است.
حامدي تصريح کرد: همچنين ايجاد يک شهرک و دو بازارچه صنايعدستي در استان به منظور حمايت از توليد، توسعه و احيا صنايعدستي و\tايجاد نمايشگاه دائمي صنايعدستي در استان در راستاي حمايت از توليد و توسعه صنايعدستي نيز پيش بيني شده است.
اين مقام مسوول اضافه کرد: تهيه و تدوين اطلس جامع هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان، انجام مطالعات طراحي بسته بندي صنايعدستي بومي استان به منظور ايجاد اشتغال جديد و ارتقا حضور در بازار جهاني و تلاش در راستاي ثبت ملي و جهاني رشته هاي بومي استان نيز مورد توجه اين معاونت است.
معاون صنايعدستي استان کردستان بيان داشت: اين معاونت همچنين پيشنهاد اعطاي تسهيلات کم بهره بانکي به صنعتگران در راستاي ايجاد حفظ، توسعه و تجهيز کارگاههاي توليدي صنايعدستي استان در طول برنامه و برگزاري و شرکت در نمايشگاههاي تخصصي صنايعدستي ( استاني، منطقهاي، ملي و خارجي) را نيز کرده است.
وي در ادامه اظهار داشت: توسعه و ترويج صنايعدستي و هنرهاي سنتي از طريق گسترش آموزشهاي عمومي و آکادميک به منظور تربيت نيروي انساني کارآمد، تکميل، توسعه و به روز رساني بانک جامع اطلاعات صنايعدستي و هنرهاي سنتي و راه اندازي و تجهيز کارگاههاي هنرهاي سنتي با اولويت حفظ رشتههاي بومي در حال فراموشي نيز پيش بيني شده است.
فرهاد حامدي خاطرنشان کرد: همچنين براي رسيدن به استاندارد سازي و ساماندهي فضاهاي آموزشي و مطالعه و نياز سنجي شناسايي بازارهاي هدف کشورهاي همسايه با هدف گسترش صادرات نيز پيشنهاداتي مطرح شده است./111
انتهای پیام/