طبس مستعد تبديل به کانون مهم گردشگري کشور است

مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان يزد در گفتگو با ميراث آريا(chtn) با بيان اين مطلب افزود: شهرستان طبس در شمال شرقي و فاصله 400 کيلومتري مرکز استان يزد واقع شده است.

بهرام رضايي با اشاره به بازديد خود همراه با معاون سرمايه گذاري استان يزد از پروژه‌هاي گردشگري و آثار فرهنگي و تاريخي شهرستان طبس چون هتل نارنجستان، ارگ طبس، آب‌انبار چهارسوق، آب‌انبار قلعه باغ، باغ گلشن و موزه مردم‌شناسي طبس، گفت: ظرفيت‌هاي گردشگري اين شهرستان تحت تأثير سرمايه‌هاي جغرافيايي، مناظر طبيعي و آثار تاريخي و شادابي فرهنگ محلي است.

وي عمق بخشيدن و ارزش نهادن به موارد ياد شده و تبديل آن‌ها به عناصر قابل عرضه، ترويج، حفظ و مراقبت از سنت‌ها، آداب و رسوم، چشم اندازها و محيط زيست، جذابيت منطقه و ظرفيت‌هاي آن را به صورت يک محصول واقعي گردشگري قلمداد کرد.

اين مقام مسئول باغ گلشن را زيباترين و نادرترين باغ ايراني توصيف کرد و بيان داشت: سد کريت به عنوان تنها سد قوسي با سابقه تاريخي در کشور، قلعه اسماعيليان، زيارتگاه پيرحاجات، آب درماني مرتضي علي، کاروانسراها و ارگ‌هاي حکومتي و صدها اثر تاريخي ديگر، طبس را به مجموعه‌اي از جاذبه‌هاي تاريخي، طبيعي و گردشگري تبديل کرده است.

رضايي طبس را به لحاظ برخورداري از جاذبه‌هاي تاريخي و طبيعي بسيار غني، نيازمند سرمايه گذاري و برنامه ريزي مستمر دانست و يادآور شد: با ايجاد و تأمين زير ساخت‌ها و امکانات رفاهي و خدماتي، اين شهرستان مي‌تواند به يکي از کانون‌هاي مهم گردشگري کشور تبديل شود.

119/

انتهای پیام/

کد خبر 138912033