استان سمنان با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn) گفت:رستورانهاي بينراهي اين استان نياز به بهسازي و نوسازي دارند.
رحمان فرماني افزود:آموزش نيروي انساني و افزايش کيفيت نيز بايد در رستورانهاي بين راهي استان سمنان مورد توجه قرار گيرد.
وي،وجود کيفيت مناسب غذا در رستورانهاي بين راهي را در جلب نظر مسافران و گردشگران موثر دانست و افزود:در اين زمينه کارشناسان اين اداره کل، کيفيت مواد غذايي ارائه شده به مسافران را مورد ارزيابي قرار ميدهند.
اين مقام مسؤول در اداره کل ميراث فرهنگي استان سمنان ادامه داد:پس از ارزيابي، به واحدهاي کم توجه در اين زمينه، تذکر و اخطار داده ميشود و واحدهاي متخلف نيز تعطيل ميشوند.
فرماني با بيان اينکه کار نظارت بر رستورانهاي بين راهي استان سمنان به طور
مداوم و در مقاطع زماني مختلف انجام ميشود،گفت:در همين راستا تابستان
امسال 492 مورد بازديد از رستورانهاي بينراهي اين استان انجام شد.
سرپرست معاونت گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي سمنان يادآور شد: بر اساس اين بازديدها 10 مورد تشويق، 26 مورد تذکر و 14 مورد اخطار کتبي صادر و سه رستوران بين راهي نيز تعطيل يا تعليق شدند.
/117
انتهای پیام/