معاون سياسي امنيتي استاندار استان مازندران با اشاره به واگذاري اقدامات ساماندهي سواحل درياي مازندران به استانداريها براساس مصوبات مجلس شوراي اسلامي، بيان داشت: استانداري تکليف تمام دستگاهها را در برنامه جديد مشخص کرده است.
هادي ابراهيمي به دور سوم سفر هيأت دولت به استان مازندران و اختصاص بودجههاي مختلف اشاره کرد و گفت: در اين سفر 21 ميليارد تومان ديگر به بودجه فرهنگي مازندران در زمينه طرح دريا اضافه شد.
وي اضافه کرد: بودجه فرهنگي سال جاري در مورد طرح دريا به ارگانهاي با برنامه منسجم در اين زمينه اختصاص خواهد يافت.
اين مقام مسوول توجه به امر دريا را پس از انقلاب بيشتر دانست و اظهار داشت: بايد از ظرفيت تمام ارگانها براي ساماندهي و اصلاح ناهنجاريهاي سواحل بهره برد.
وي اجراي طرح دريا را از اول خرداد ماه سال جاري عنوان کرد و بيان داشت: بسياري از ناهماهنگيهاي انجام شده در زمينه طرح دريا پيش از اين نبايد دوباره تکرار شود.
ابراهيمي از کاهش 15 درصدي آمار غريق نجات در دريا نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: بايد از ظرفيتهاي ايجاد شده براي ايجاد طرح امن و مناسب دريا به شايستگي بهرهبرداري کنيم.
معاون سياسي امنيتي استاندار برخي از طرحهاي دريا را نيز نيازمند رسيدگي و ساماندهي به صورت فعال توسط کميته عمران ساحلي دانست.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مازندران به عنوان سخنران بعدي نيز ساحل مازندران را با سواحل ديگر کشور متفاوت بيان کرد و گفت: مهمترين مشکل در ساماندهي سواحل، نبود همکاري ميان دستگاههاي اجرايي است.
اسدالله محمدپور اجراي طرح سالم سازي دريا با حداکثر بهره برداري و کمترين خسارت را از جمله برنامههاي کوتاه مدت ساماندهي سواحل برشمرد و خاطرنشان کرد: اجراي اين طرح علاوه بر تأمين بودجه و صرف هزينه نيازمند ايجاد يک ساختار در دستگاههاي اجرايي و راه اندازي تشکيلات مستقل ساماندهي دريا در آن است.
119/
انتهای پیام/