کشف فسيل‌ دايناسورهاي 72 ميليون ساله در مکزيک

به گزارش ميراث آريا(Chtn)،‌ ديرينه شناسان در کاوش‌هاي خود در بيابان کواهويلا واقع در مناطق شمالي مکزيک، فسيل‌هايي از استخوان‌ دايناسورهايي متعلق به اواخر عصر کرتاسه را کشف کردند.

به گفته ديرينه‌‌شناسان ظاهر فسيل‌ها نشان مي‌داد که اين دايناسورها از سه گونه متفاوتي بودند که پيشتر در اين منطقه مي‌زيسته‌اند. گونه‌هايي که بخ تي رکس‌ها دايناسورهاي نوک پهن و دايناسورهاي دوپايي شبيه به شتر مرغ شباهت داشتند.

فليسا آگيلار، سرپرست تيم اکتشاف گفت، اين فسيل‌ها که قسمت‌هايي از مهره‌ها و استخوان‌هاي دراز ران را تشکيل داده و به صورت پراکنده در منطقه‌اي به وسعت 53 هزار و 750 فوت مربع کشف شده اند،‌ بقايايي از گونه‌هاي مختلف جانوري ماقبل تاريخ هستند که در هنگام پاک کردن محيطي انباشته از اينگونه آثار کشف شده بودند.

علاوه بر آن نزديک به 207 رد پا نيز در اين منطقه بياباني کشف شد که توسز دايناسورهايي متعلق به 72 ميليون سال پيش ايجاد شده بود. با اين وجود اگرچه دانشمندان اظهاراتي سطحي درخصوص نوع و گونه دايناسورها را بيان کردند اما تشخيص دقيق آن را منوط به آزمايش و مطالعات آزمايشگاهي آنها دانستند.

لازم به ذکر است بقايايي ديگري نيز با قدمتي بيش از 70 ميليون سال در حدود 90 درصد از اين منطقه به دست آمده بود. پنج درصد ديگر اين منطقه بياباني نيز متعلق به فسيل حيواناتي بود که در حدود 2.5 ميليون تا 10 هزار سال پيش مي‌زيسته اند./109

انتهای پیام/

کد خبر 1389121145