وي اظهار داشت : بازرسان بهداشت محيط بر اماکن عمومي و مراکز تهيه و توزيع مواد غذايي سرکشي کرده و به فعاليت هاي آنان نظارت دقيق دارند.
به گفته مصداقي نيا، طرح بسيج نوروزي هر سال با هدف ارتقاي سطح سلامت جامعه و مسافران نوروزي، ايمني مواد غذايي در سطح عرضه و کاهش و کنترل بيماريهاي مرتبط با غذا اجرا مي شود.
بر اساس گزارش وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکي ، حدود يک ميليون و 500 مرکز تهيه و توزيع مواد غذايي و اماکن عمومي در کشور وجود دارد.
202
انتهای پیام/