ساماندهي با سنگ لاشه آسيبي به تپه هگمتانه وارد نکرده است

مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان همدان در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با اعلام اين مطلب افزود: سايت هگمتانه 35 هکتار است که 40 سال از تملک و شروع به کار در آن مي‌گذرد.

اسدالله بيات با اشاره به اينکه هدف از انجام کاوش‌ها و ساماندهي اين سايت تاريخي به معرض نمايش گذاشتن مکشوفات است، ادامه داد: گردشگران دنيا بايد از نزديک آثار اين محوطه را بازديد کنند.

وي اضافه کرد: از حدود چهار سال گذشته نزديک به 10 ميليارد تومان اعتبارات ملي به تملک اين سايت، خريداري 135 ساختمان موجود در آن و نيز کاوش‌هاي باستان شناسي اختصاص يافته است.

مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان همدان تصريح کرد: فضاهايي نظير موزه، کليسا و مجموعه کارگاه‌هاي اين سايت نياز به راه دسترسي داشت و به همين منظور بخشي از تپه هگمتانه با سنگ لاشه ساماندهي شده است.

به گفته وي کاوش‌هاي برخي از قسمت هاي سنگ شده به پايان رسيده و برخي نيز تا ساليان سال ادامه خواهد داشت.

بيات با بيان اينکه سايت هگمتانه بسيار وسيع است، افزود: کاوش تمامي اين محوطه به صورت همزمان امکان پذير نيست و هر بار 400 الي 500 متر از اين فضا را مي‌توان مورد کاوش قرار داد.

وي با تأکيد بر اينکه اگر مسير عبور مردم را ساماندهي و مشخص نمي‌کرديم آسيب به اين تپه تاريخي وارد ميشد، گفت: ساماندهي با سنگ لاشه هيچ نوع آسيبي به اين بناي تاريخي وارد نمي‌کند.

مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان همدان در پايان خاطر نشان کرد: اين نوع ساماندهي پس از تصويب شوراي فني استان همدان صورت گرفته است.
112/

انتهای پیام/

کد خبر 138912241