به گزارش ميراث آريا (chtn ) و به نقل از پايگاه اطلاع رساني پليس حضرت آيت اله مکارم شيرازي، در ديدار رييس پليس راهنمايي و رانندگي ناجا با اشاره به وصيت امام علي (ع) بر تقوا و نظم در زندگي ، اظهارداشتند: در زمينه فرهنگ رانندگي و ترافيک بايد فرهنگ سازي و اطلاع رساني بيشتري در جامعه صورت گيرد و روي مسائل اعتقادي و مذهبي جامعه در اين زمينه بايد تاکيد شود.

وي افزود: تقوا يعني احساس مسئوليت الهي است و کساني که احساس مسئوليت ندارند و به تخلف دست مي زنند، انسان هاي بي تقوايي هستند و انسان با تقوا، چه پليس حضور داشته باشد يا نباشد، احساس مسئوليت مي‌کند و دست به تخلف نمي‌زند، چون معتقد است که، خداوند بر اعمال و رفتار ما نظارت دارد.

اين مرجع تقليد ادامه داد: عالم هستي ، عالم نظم است و ملتي که بي نظم باشد و در رانندگي بي نظمي کند در اين مجموعه خلقت جايي ندارند، زيرا انسان بي نظم محکوم به فنا است و در اجتماع بي نظم نمي‌توان زندگي کرد، بايد هماهنگ با نظام هستي منظم بود تا حق حيات از کسي گرفته نشود.

آيت الله مکارم شيرازي تاکيد کرد: اقشار مختلف جامعه احساس مسئوليت شرعي دارند و بر موازين اسلامي پايبند هستند، لذا با اطلاع رساني و فرهنگ سازي مي توان جرائم را در کشور کاهش داد.

وي تاکيد کرد: بايد جرائم رانندگي سنگين تر و عواقب آن بيشتر باشد تا رانندگان متخلف جرات تخلف نداشته و جان ديگران را به خطر نياندازند، چون سرعت بالا و تصادفات نوعي خود کشي است و بايد روز قيامت جواب گوي نفس خود و ديگران باشند.

اين مرجع تقليد در پايان خاطرنشان کرد: کلمه تصادف غلط است، چون هر عاملي در جهان علت و معلولي دارد و بايد عوامل سوانح رانندگي در کشور شناسايي و مشکلات پيرامون آن رفع شود.

انتهای پیام/

کد خبر 1390010239