وي پس از ورود به استان با بالگرد جمعيت هلال احمر از طريق هوايي سير ورود مسافران و زايران به اين استان را مورد بازديد قرار داد.
معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي کشور از مجموعه تاريخي فرهنگي بيت امام خميني (ره)، ستاد تسهيلات سفرهاي نوروزي ميراث فرهنگي قم، کيوسکهاي اطلاع رساني زائران در سطح شهر، ستاد اسکان مسافران و بازارچه صنايعدستي قم ديدن کرد.
اين مقام مسوول در ديدار با حجت الاسلام و المسلمين موسي پور، استاندار قم با اشاره به جايگاه مذهبي اين استان گفت: قم از نظر ما ويژه است و تلاش خواهيم کرد که با همياري مجلس شوراي اسلامي بتوانيم بودجههاي مناسبي را براي توسعه گردشگري مذهبي دراين استان تصويب کنيم.
يزداني اضافه کرد: استان قم بايد جايگاه فاخري در جذب گردشگري داشته باشد بنابراين حمايت ويژه از آن ضروري است.
وي ادامه داد: سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري تلاش دارد تا چتر حمايتي خود را بر صنعت گردشگري داشته باشد تا زماني که اين صنعت بتواند به صورت خود کفا عمل کند.
رئيس ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور افزود: اکوتوريسم، طبيعت و آثار تاريخي کشور ما منحصر به فرد است و بايد از اين ظرفيتها به خوبي استفاده شود.
وي با اشاره به اينکه تاکنون جلسات تخصصي مختلفي براي بهره گيري ازاين توانمنديها برگزار شده، بيان داشت: ما اميدواريم که سال آينده تحول چشمگيري در بخش گردشگري در کشور صورت گيرد.
استاندار قم نيز در اين ديدار فاصله گرفتن از مفاهيم غربي در بخش گردشگري را مورد تأکيد قرار داد و افزود: اصول و ارزشهاي ايراني و اسلامي بايد در بخش گردشگري بروز و ظهور بيشتري داشته باشد.
حجت الاسلام موسي پور تصريح کرد: شيعيان بسياري از سراسر جهان اسلام علاقهمند به حضور در ايران اسلامي به ويژه شهر مقدس قم هستند که اين مهم در سياستگذاريهاي کلان بايد مورد توجه قرار گيرد.
استاندار قم در پايان خاطرنشان کرد: در بخش گردشگري مذهبي نيازمند جهش عظيم و برنامهريزيهاي ويژه از سوي مسوولان هستيم تا هرچه بيشتر و بهتر از ظرفيتها و قابليتهاي اين بخش در عرصههاي مختلف اقتصادي و اجتماعي بهرهمند شويم.
111/
انتهای پیام/