وي افزود: از آنجا که تهران محور مواصلاتي ورود به ساير استانها است سعي شده تا با اطلاع رساني و ارسال پيام تصويري شامل جاذبههاي تاريخي فرهنگي مذهبي استان و جاذبههاي طبيعي مسافران نوروزي را به ديدار از تهران ترغيب کنيم.
مدير کل ميراث فرهنگي تهران با اشاره به اينکه ميزان اقامت مسافران نوروزي تهران طي پنج سال گذشته افزايش يافته، گفت: بر اساس فرمهاي نظرسنجي که از سوي پايگاه دماوند در اختيار مسافران ورودي قرار گرفته 65 درصد مسافرتها تنها به قصد سفر بدون در نظر گرفتن مکاني خاص است که با تلاش و اطلاع رساني صحيح تهران ميتواند از سهم گردشگر نوروزي بيشتري برخوردار شود.
محمد ابراهيم لاريجاني ادامه داد: تهران از جمله شهرهايي است که در ايام نوروز با تخفيفات ويژه 40 درصدي هتلها، 30 درصدي مهمانپذيرها و 10 درصدي سفره خانههاي سنتي در کنار آثار تاريخي فرهنگي و جاذبههاي طبيعي و نداشتن ترافيک ارزانترين مقصد گردشگري نوروزي است و ما بايد مسافران نوروزي را به تهران و شهرستانهاي تابعه جذب کنيم.
وي با اشاره به امکانات و ظرفيتهاي خوب دماوند و بودجههاي تخصيص يافته استانداري به شهرستانها از اجراي پروژههاي عمراني و مرمتي در شرق و آبسرد از سوي اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري خبر داد و گفت: در سال جاري پايگاه پژوهشي در اداره دماوند راه اندازي خواهد شد.
دبير ستاد دائمي سفرهاي استان تهران به استقبال بخش خصوصي از سرمايه گذاري در مناطقي همچون دماوند و آبعلي به دليل گراني زمين در تهران اشاره کرد و گفت: خوشبختانه اين روند رو به افزايش است و سرمايه گذاران براي سرمايه گذاري در پروژههاي اقامتي، تفريحي و مجتمعهاي پذيرايي بين راهي پيشقدم شدهاند.
لاريجاني در پايان به معرفي منطقه نمونه گردشگري در فيروزکوه پرداخت و افزود: اميدوارم در سال 90 در منطقه دماوند نيز منطقه نمونه تعريف شود و سرمايه گذاران بخش خصوصي بتوانند با وامهاي کم بهره در اين منطقه به احداث تاسيساتي همچون هتل و سفره خانه سنتي اقدام کنند.
112/
انتهای پیام/