افزايش تقاضا صنايع‌‌دستي را به ميدان جهاد اقتصادي مي‌کشاند

احمد بالان مدير کل امور بازرگاني معاونت صنايع‌دستي در اين باره به ميراث آريا(CHTN)، گفت: در سال 90 که بنابر فرمايشات مقام معظم رهبري با عنوان جهاد اقتصادي نامگذاري شده رويکرد ويژه‌اي در بخش صنايع‌دستي کشور پيش رويمان قرار داده‌‌ايم.

وي اضافه کرد: معاونت صنايع‌دستي معتقد است افزايش تقاضا در اين بخش زمينه رشد و شکوفايي ترويج، آموزش و فعاليت‌هاي بازرگاني را همراه خواهد داشت.

مدير کل امور بازرگاني اين معاونت ادامه داد: با توسعه فعاليت‌هاي ترويجي، فرهنگ بهره برداري از توليدات صنايع‌دستي، تغيير کاربري، استاندارد سازي و توليد بهينه گسترش مي‌يابد.

بالان تصريح کرد: با اين رويکرد مي‌توان اميدوار بود در بخش بسته بندي محصولات، تقويت و هدايت کارگاه‌هاي صنايع‌دستي و به نوعي فعال سازي رشته‌هاي فراموش شده اقدامات ارزنده‌اي صورت گيرد.

اين مقام مسوول با بيان اينکه توسعه بخش بازرگاني نيز که به دنبال افزايش تقاضا به وجود مي‌آيد راه اندازي بازارچه‌ها و نمايشگاه‌هاي تخصصي را در گام اول به همراه خواهد داشت، گفت: گسترش ساختارهاي اقتصادي نيز از نتايج توسعه بازرگاني صنايع‌دستي خواهد بود.

وي افزود: در راستاي حرکت در مسير جهاد اقتصادي که سرلوحه فعاليت‌‌هاي تمامي ارگان‌ها و دستگاه‌هاي دولتي است، افزايش زمينه‌هاي توليد بهينه با تکيه بر قانون هدفمندي يارانه‌‌ها و تلاش براي جلوگيري از واردات بي رويه توليدات خارجي به عنوان يک نياز اساسي احساس مي‌شود.

مدير کل امور بازرگاني معاونت صنايع‌دستي خاطرنشان کرد: با ايجاد اين زمينه‌ها و با ترغيب مخاطبان به خريد توليدات و کالاهاي با کيفيت داخلي گامي بزرگ در راستاي جهاد اقتصادي برداشته مي‌شود.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390011620