1) نخست ميبايست توجه افکار عمومي به اين مهم جلب شود که رونق شاخصي به نام گردشگري در هر کشوري صرفا به معناي رونق يک صنعت تلقي نميشود. اصولا رشد و نمو گردشگري در هر کشور برگرفته از پارامترهاي نهفته و بسيار پر اهميتي همچون توسعه زيرساختهاي جادهاي، رشد خدمات و بسترهاي رفاهي، وجود فضاي نشاط در ميان مردم يک کشور، ارتقاي سطح معيشتي و اقتصادي مردم و از همه مهمتر تاييدي بر وجود ثبات و امنيت در يک کشور است. گردشگري در کشورهايي رونق مييابد که داراي ثبات و رفاه نسبي است، از اين رو رشد گردشگري حاوي پيامهاي اقتصادي، امنيتي و توسعهاي مهمي در يک کشور است.
بديهي است دشمنان ايران به خوبي اين پيامها را درک کرده و همواره از ارتقا و رشد آماري از اين دست هراسان شده و با عوامل و ابزاري که در اختيار دارند در صدد تخريب و مبهمآلود کردن آن گام بر ميدارند. از اين رو، پرداختن به مباحثي با اهميت ملي و کلان سنخيتي با لمپنيزم و عملکرد سايت عصرايران ندارد.
2) سايت «عصر ايران» در ابتداي مطلب خود با استناد به اطلاعاتي غلط، نوشته:
«سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري: آمار سفرهاي نوروزي در عيد امسال 20 درصد افزايش يافت»
«شرکت ملي پخش فرآورده هاي نفتي: ميزان مصرف بنزين در ايام عيد 8 درصد کاهش يافت»
به اين ترتيب اين سايت تناقض مذکور را مبنايي براي استهزاء و زير سوال بردن آمار واصله از سوي 17 نهاد و دستگاه رسمي و دولتي کرده است.
اما در توضيح به اشتباه ساختگي يا اتفاقي سايت عصر ايران بايد گفت که بنا بر آمار شرکت ملي پخش فرآوردههاي نفتي، اين ميزان مصرف سالانه بنزين در کشور بوده که 8 درصد کاهش يافته است. گردانندگان سايت عصرايران مطلع باشند که اتفاقا و بر خلاف ميل ايشان، آمار مصرف بنزين در ايام نوروز نيز نه تنها به نسبت مقطع مشابه در سال گذشته کاهش نداشته، بلکه 3/13 درصد نيز افزايش يافته است.
از اين رو در آمار دستگاههاي مسوول در ستاد تسهيلات نوروزي تناقضي وجود نداشته و به اين ترتيب و با اين استناد غلط، نيازي به پاسخ به باقي هزل منتشر شده در سايت عصرايران نيز نيست.
3) در پايان بايد از سايت منتسب به همسر يکي از رجال سابق سياسي کشور، پرسيد که علت خشنودي و همسويي ايشان با خواست بيگانگان در تخريب و زير سوال بردن آمار نهادهاي رسمي حکومتي و دولتي کشور چيست؟
دوم اين که آيا از اين پس و به واسطه عزل همسر ايشان از يکي از مسووليتهاي دولتي، بايد منتظر اضافه شدن يک سايت جديد در کنارهاي سايتهاي مخالف، جاعل و تخريبکننده دولت باشيم؟
و در پايان، آيا به سبک گردانندگان سايت عصرايران که خدمات و زحمات کل مسوولان کشور را زير سوال بردهاند، ما نيز بايد اينگونه نتيجه بگيريم که آيا کلا سايتهاي لمپني داريم!؟
انتهای پیام/