«نشان تانيک»، با اشاره به اينکه هنرمندان مجسمه ساز به توليد آثار در قالب گروه عادت نکردهاند، ادامه داد: صنعتگران اين رشته بايد از کار به صورت انفرادي خارج شوند.
اين هنرمند با تأکيد بر اينکه از نوجواني به ساخت مجسمههاي مومي علاقمند بوده، افزود: اين هنر را به مدت هفت سال نزد استاد بزرگي به نام ارژنگ فرا گرفتهام.
او که 34 سال در موزه مردم شناسي کاخ گلستان مشغول به کار بوده، اضافه کرد: مجسمههاي من اکنون در موزههايي از جمله حمام گنجعلي خان کرمان، مردم شناسي شاهرود، اروميه و چاپارخانه ميبد يزد نگه داري ميشود.
اين مجسمه ساز تهراني با تأکيد بر اينکه آثاري را براي موزه آب بندر عباس، پارک پرديسان و موزههاي مردم شناسي کاخهاي گلستان و سعدآباد خلق کرده، اظهار داشت: ساخت نيم تنه کمال الملک که اکنون در کاخ گلستان قرار دارد را من انجام دادهام.
«تانيک» که بيش از 70 سال سن دارد ساخت مجسمههايي در سايز يک دوم را از ديگر تواناييهاي خود دانست و بيان داشت: مجسمههاي تمامي عشاير ايران را با البسه محلي ساختهام.
او يادآور شد: در ساخت مولاژهايي از آثار باستاني و صحنههاي روستايي که در بيشتر موزهاي مردم شناسي به چشم ميخورد نيز تخصص دارم.
اين مجسمه ساز در پايان خاطرنشان کرد: براي ايجاد چهرههاي افراد گوناگون از تصاوير مستند استفاده ميشود و تغييرات چهرههاي اقوام گوناگون در مجسمه ها نمايان است.
112/
انتهای پیام/