«علي بن ابراهيم آل قبان»، نائب رييس سازمان موزهها و آثار باستاني عربستان گفت: آثار ديگري همچون سنگ نگارهها و نقاشيهاي سنگي متعددي نيز در اين منطقه کشف شده است و علاوه بر آن آثار متعلق به «قوم ثمود» نيز در نواحي شمال شرقي شهر «القات» کشف شد.
نائب رييس سازمان موزهها و آثار باستاني عربستان با اشاره به کشف تصاويري از حيوانات گوناگون همچون اسب، شتر، مارال و شترمرغ در اين سنگنگارهها خاطر نشان کرد: آنچه که در اين منطقه شناسايي شده است مربوط به عصر حجر بوده و بيش از هشت هزار سال قدمت دارد.
در طي چند سال گذشته، آثار باستاني متعددي در عربستان کشف شده و مجموعهاي از 320 اثر برتر باستاني نيز توسط شوراي آثار باستاني و گردشگري اين کشور در نمايشگاه « راههايي به سوي عربستان» در شهرهاي مختلفي همچون پاريس و بارسلون به نمايش درآمده اند.
اين آثار دورههاي باستاني مختلفي همچون «عصر حجر»، «عصر برده داري (هزاره پنج پيش از ميلاد)»، «عصر ديلمون»، «اوايل، اواسط و اواخر دورههاي پادشاهي عربستان»، »عصر پيامبر(ص)»، «دوره بني اميه»، »دوره خلفاي عباسي»، «دورههاي مياني و پاياني اسلامي» و در انتها «دوره کنوني پادشاهي عربستان» به تصوير ميکشد.
لازم به ذکر است نمايشگاه« راههايي به سوي عربستان» به زودي در کشورهاي روسيه و آلمان نيز برپا خواهد شد.
109
انتهای پیام/