او با تأکيد بر ضرورت تداوم فعاليتهاي ستاد تسهيلات سفرهاي کشور که تعامل دستگاههاي عضو را به دنبال دارد، افزود: تا زماني که اين تعامل وجود دارد مردم از خدماترساني انجام شده راضي خواهند بود و خدمت به مردم نيز بسيار آسان خواهد شد.
عباسي ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري را از مهمترين موضوعاتي عنوان کرد که نيازمند تعامل دولت و مجلس است و گفت: گردشگري و صنايعدستي نقش بسيار مهمي در ايجاد اشتغال دارد، چنانچه بخواهيم با استناد به گفته رئيس جمهور در سال 90، 2 هزار و 500 شغل ايجاد کرده و ميزان تورم و بيکاري را تکرقمي کنيم بايد ظرفيتهاي موجود در اين 2 حوزه را مورد توجه قرار داده و زمينه اشتغالزايي در اين حوزهها را فراهم کنيم.
او همچنين بر تعامل بخش دولتي و خصوصي در اين حوزه تأکيد کرد و بيان داشت: کشور از ظرفيت بالايي در هر 3 حوزه ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري برخوردار است که فراهم آوردن زمينه سرمايهگذاري توسط بخش خصوصي با حمايت دولت از راههاي شکوفايي اين ظرفيتها است.
عباسي با اعلام حمايت مجلس از هر يک از اين حوزهها افزود: با توجه به هدفمندي يارانهها نيز بايد حمايتهاي لازم از فعالان اين صنعت به ويژه در بحث سوخت صورت پذيرد که بيش از نوروز با تخصيص سوخت يارانهاي به واحدهاي پذيرايي-بينراهي گامي در اين راستا برداشته شد.
مديريت زباله از ديگر مواردي بود که از سوي رئيس فراکسيون گردشگري مجلس مورد تأکيد قرار گرفت،گفت: تمامي مديران استاني بايد در اين زمينه برنامهريزي لازم را داشته باشند به ويژه در استانهاي شمالي که با حجم سفرهاي نوروزي مواجه هستند.
عباسي خاطر نشان کرد: مديريت حمل و نقل نيز در بحث توسعه سفر و گردشگري از ديگر موارد ضروري است تا از اين طريق زمينه انجام سفرهاي آسان و ارزان محقق شود.
/115
انتهای پیام/