«حميدرضا حسني» با اشاره به اينکه شغل عمده مردم هر منطقه سهم بسزايي در تهيه غذاهاي محلي دارد، خاطرنشان کرد: مواد اصلي تهيه غذاهاي محلي هر منطقه را گياهان موجود، محصولات لبني، جنگلي و زراعي همان منطقه شکل ميدهد بنابراين همانطور که ميتوانيم در هر اقليمي زيباييهايي طبيعي را متفاوت ببينيم بنابراين ميتوانيم انواع غذاهاي محلي گوناگون را مشاهده کنيم.
او خاطرنشان کرد: با توجه به وجود اقليمهاي متفاوت استان سمنان اعم از کوهستان، کوير، دشت و نقاط جنگلي، تنوع خوبي در ارتباط با غذاهاي محلي وجود دارد که در ميان گروههاي قومي متفاوت است.
«حسني» با اشاره به تنوع غذاهاي محلي، شيريني، تنقلات، ترشيها و ... در استان گفت: تنوع غذايي برگرفته از تنوع محصولات زراعي منطقه است که نقش مهمي را در توسعه صنعت گردشگري ايفا ميکند.
کارشناس پژوهشهاي مردمشناسي اداره کل ميراثفرهنگي سمنان ادامه داد: در پژوهشهاي مردمشناسي که در تمامي شهرستانها صورت گرفته، خوراک و غذاهاي محلي هر منطقه نيز پژوهش شده است.
/117
انتهای پیام/