غذاهاي محلي از نشانه‌هاي فرهنگي اقوام است

کارشناس پژوهش‌هاي مردم‌شناسي اداره کل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان سمنان در گفتگو با ميراث‌آريا (chtn)، اظهار داشت: تنوع غذاهاي بومي هر يک از استان‌هاي کشور مي‌تواند عاملي براي جذب گردشگر به شمار رود.

«حميدرضا حسني» با اشاره به اينکه شغل عمده مردم هر منطقه سهم بسزايي در تهيه غذاهاي محلي دارد، خاطرنشان کرد: مواد اصلي تهيه غذاهاي محلي هر منطقه را گياهان موجود، محصولات لبني، جنگلي و زراعي همان منطقه شکل مي‌دهد بنابراين همان‌طور که مي‌توانيم در هر اقليمي زيبايي‌هايي طبيعي را متفاوت ببينيم بنابراين مي‌توانيم انواع غذاهاي محلي گوناگون را مشاهده کنيم.

او خاطرنشان کرد: با توجه به وجود اقليم‌هاي متفاوت استان سمنان اعم از کوهستان، کوير، دشت و نقاط جنگلي، تنوع خوبي در ارتباط با غذاهاي محلي وجود دارد که در ميان گروه‌هاي قومي متفاوت است.

«حسني» با اشاره به تنوع غذاهاي محلي، شيريني، تنقلات، ترشي‌ها و ... در استان گفت: تنوع‌ غذايي برگرفته از تنوع محصولات زراعي منطقه است که نقش مهمي را در توسعه صنعت گردشگري ايفا مي‌کند.

کارشناس پژوهش‌هاي مردم‌شناسي اداره کل ميراث‌فرهنگي سمنان ادامه داد: در پژوهش‌هاي مردم‌شناسي که در تمامي شهرستان‌ها صورت گرفته، خوراک و غذاهاي محلي هر منطقه نيز پژوهش شده است.

/117

انتهای پیام/

کد خبر 1390013119