معرفي 348 هنرمند استان مرکزي به سازمان تامين‌اجتماعي

معاون هنرهاي‌سنتي و صنايع‌سنتي استان مرکزي در گفتگو با ميراث‌آريا (chtn)، با اعلام اين خبر گفت: همچنين580 نفر از هنرمندان نيز به اداره کل آموزش و فني و حرفه‌اي استان به منظور دريافت گواهينامه معرفي شدند.

«قاسم کاظمي» صدور پنج فقره مجوز نمايندگي فروش جوايز غيرنقدي بانکي را از ديگر اقدامات صورت گرفته در سال گذشته عنوان کرد و افزود: 360 دوره آموزش صنايع‌دستي نيز در تمامي شهرستان‌ها و روستاهاي استان مرکزي برگزار شد.

او خاطرنشان کرد: از طريق برگزاري اين دوره‌هاي آموزشي 3 هزار و 633 هنرجو از علاقه‌مندان به فراگيري رشته‌هاي صنايع‌دستي استان نيز آموزش ديدند.

برگزاري مناقصه ميان مربيان، تعاوني‌ها و شرکت‌هاي خصوصي صنايع‌دستي به منظور واگذاري دوره‌هاي آموزشي در سطح استان نيز از ديگر اقدامات در حوزه صنايع‌دستي استان مرکزي بود که «کاظمي» به آنها اشاره کرد.

معاون هنرهاي‌سنتي و صنايع‌دستي استان مرکزي خاطرنشان کرد: صدور 350 فقره و تمديد 244 فقره کارت شناسايي نيز در سال گذشته صورت گرفت.

او اضافه کرد: در سال گذشته 10 کارگاه شامل کارگاه رودوزي‌هاي سنتي، حجم‌سازي چوب، جاجيم‌بافي، سفالگري، ساخت ‌ساز سنتي، تراش سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي، چاپ‌باتيک و آيينه‌کاري احيا و تجهيز شدند.

«کاظمي» گفت: چاپ تمبر يادبود اساتيد پيشکسوت هنرهاي‌سنتي و صنايع‌دستي استان، برنامه‌ريزي و اقدام لازم به منظور تخصيص بودجه در پژوهش صنايع‌دستي از اعتبارات ملي و استاني و تهيه و ثبت ملي يک مورد پرونده ميراث ناملموس در رشته گيوه‌دوزي در حوزه توسعه و ترويج استان صورت گرفت.

او خاطرنشان کرد: با توجه به سياست‌گذاري سازمان در خصوص سپردن بسته‌بندي و استانداردسازي رشته‌هاي صنايع‌دستي بر عهده معاونت‌هاي منطقه‌اي بخش مرکزي، تاکنون 2 طرح و نمونه بسته‌بندي در اين معاونت تهيه شده است.

معاون هنرهاي‌سنتي و صنايع‌دستي استان مرکزي متذکر شد: اين نمونه‌ها براي رشته‌هاي گيوه‌دوزي و آثار حجمي شامل مينا، سفال و چوب طراحي شده‌اند که موافقت ساير استان‌ها را نيز کسب کرد.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 1390020626