تبديل قلعه تاريخي نير به پايگاه گردشگري

«بهروز ندايي» در گفتگو با ميراث‌آريا (chtn)، با اعلام اين خبر افزود: با اين اقدام که به تصويب هيأت دولت نيز رسيده است بخشي از مشکلات اعتباري اين پروژه فرهنگي حل خواهد شد.

او با بيان اينکه قلعه بويني‌يوغون در نزديکي شهر نير روي صخره‌هاي کوهي به همين نام ساخته شده است، گفت: بيشترين مصالح به کار رفته در اين قلعه سنگ و ساروج است، به طوري‌که ديوارهاي بيروني قلعه از سنگ‌هاي درشت ساخته شده و جداره داخلي آن سنگ‌چين است.

مديرکل ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان اردبيل خاطرنشان کرد: قدمت اين قلعه به سه هزار سال پيش يعني اواخر دوره مانايي و اوايل دوره هخامنشي باز مي‌گردد.

«ندايي» با اعلام حمايت اداره‌کل ميراث‌فرهنگي استان اردبيل از اجراي طرح‌هاي گردشگري و ايجاد زيرساخت‌هاي لازم در اين حوزه در شهرستان نير متذکر شد: هيچ مشکلي در اعطاي تسهيلات به مجريان طرح‌هاي گردشگري و احداث زيرساخت‌ها در اين شهرستان وجود ندارد.

او توسعه شهرستان نير را وابسته به توسعه صنعت گردشگري دانست و گفت: موقعيت جغرافيايي و ترانزيتي منطقه بخش عمده‌اي از معضل زيرساخت‌ها را حل کرده است، اما در عين حال بايد اقدامات لازم در اين زمينه انجام شود.

«ندايي» اضافه کرد: در پرداخت تسهيلات ويژه به مجريان مجتمع‌هاي آب‌درماني شهرستان نير هيچ گونه مشکلي وجود ندارد و اگر اين طرح‌ها پيشرفت فيزيکي داشته باشند، ضمن اعطاي تسهيلات بانکي به سرعت زيرساخت‌هاي موجود را ايجاد خواهيم کرد.

اين مقام مسوول در ميراث‌فرهنگي استان اردبيل شرط اصلي اعطاي تسهيلات را پيشرفت فيزيکي طرح‌هاي گردشگري دانست.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 1390020714