«بهجت عباسي» با اشاره به اينکه در مجموع يکهزار و 408 کارگاه صنايعدستي در بهار شناسايي شده، افزود: 4 هزار و 554 هنرمند در اين کارگاهها مشغول فعاليت هستند.
او شاخصترين هنر اين شهرستان را سفال و سراميک دانست که يک هزار و 75 کارگاه را به خود اختصاص داده و اضافه کرد: 4 هزار و 200 هنرمند سفال و سراميک در اين شهرستان حضور فعال دارند.
سرپرست معاونت صنايعدستي استان همدان مصنوعات چوبي، چرم، گليم و مروار را از ديگر رشتههاي صنايعدستي در اين شهرستان عنوان کرد و افزود: مرادبيگ، همهکسي، صالحآباد، آبرومند، مهاجران و دينار آباد برخي از روستاهاي برگزار کننده دورههاي آموزش صنايعدستي شهرستان بهار هستند.
«عباسي» نقاشي روي سفال، گليمبافي، منبت، سراجي سنتي، سفالگري و رودوزيهاي سنتي را از رشتههاي آموزشي صنايعدستي در روستاهاي بهار برشمرد و تصريح کرد: همچنين پرونده 188 هنرمند از اين شهرستان به اداره تأمين اجتماعي به منظور بهرهمندي از مزاياي بيمه ارسال شده است.
او با اشاره به اينکه معاونت صنايعدستي استان همدان در سال جاري موظف است براي 630 هنرمند شهرستان بهار اشتغالزايي کند، بيان داشت: اميد است با توسعه اشتغالزايي خانگي به تعهدات اين معاونت در ايجاد شغل عمل شود.
سرپرست معاونت صنايعدستي استان همدان در کارگروه اشتغال روستايي نيز از فرماندار بهار درخواست کرد مصوبه هيأت دولت مبني بر ممنوعيت فروش صنايعدستي غير ايراني در بازارچهها و فروشگاههاي صنايعدستي اجرايي شود.
او يادآور شد: فروش کالاهاي خارجي صدمه بزرگي به بدنه توليد صنايعدستي در بلند مدت وارد ميکند.
112/
انتهای پیام/