عابدي با تاکيد بر اينکه درنظام درآمدزايي استان بايد پويايي لازم دربخش گردشگري وجود داشته باشد، افزود: با اولويتبندي مناطق نمونه گردشگري و مشخص شدن اولويتها و بهرهمندي از تمام ظرفيتهاي طبيعي و تاريخي استان ، بايد از اين بخش در برنامه توسعه گلستان بهره برد.
او خاطر نشان کرد: فعاليتهاي محوري و نقشه راه استان گلستان به عنوان منشور توسعه استان در کارگروه آمايش مصوب شده و با ضمانت اجرايي ميتواند به توسعه استان منجر شود.
سرپرست اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان گلستان نيز در اين جلسه با اشاره به اينکه تهيه اين نقشه ميتواند به جذب گردشگر کمک کند، تصريح کرد: با توجه به مناطق نمونه گردشگري موجود دراين استان و انجام مطالعات جانمايي و تهيه بستههاي سرمايهگذاري و وجود 20 هتل داراي مجوز دراين استان ، تهيه نقشه راه استان منجر به جذب گردشگر و افزايش ماندگاري آنها دراستان خواهد شد.
قربان عباسي با ذکر اينکه تهيه طرح جامع گردشگري با درنظر گرفتن تمامي آيتمهاي اين اداره کل ميتواند به توسعه گردشگري استان کمک کند، افزود: لحاظ کردن تمامي قابليتهاي جذب گردشگر از جمله جاذبههاي منحصر به فرد اين استان( گلفشانها، تالابها، دهکدههاي گردشگري و مناطق نمونه)، آثار باستاني شناخته شده چون ديوار تاريخي گرگان، برج قابوس، شهرجرجان و تپههاي باستاني استان، وجود اقوام مختلف و توانمنديهاي صنايعدستي اين استان ميتواند در تهيه طرح جامع و نقشه راه استان گلستان موثر باشد.
او با اشاره به اينکه گردشگري اولويت دوم توسعه استان بوده و ميتواند بالاترين منبع درآمدي استان باشد، بر بهرهمندي از توان بخش خصوصي و سياستگذاري برتعاملات تاکيد کرد.
او اظهار اميدواري کرد با بهرهمندي از شاخصهاي مهم استان و با توجه به ظرفيت بالاي گلستان، اولويتها مشخص شده و با برنامهريزيهاي لازم جهت توسعه استان گام برداشته شود.
/104
انتهای پیام/