افتتاح جشنواره غذاي اقوام ايراني در قشم

به گزارش ميراث‌آريا (chtn)، مديرعامل منطقه آزاد قشم در اين‌باره تصريح کرد: اين جشنواره از 24 تا 26 ارديبهشت‌ماه به مدت سه روز با هدف معرفي غذاهاي سنتي و نحوه پخت آنها در جزيره قشم برگزار مي‌شود.

«سيدرضا موسوي» با اشاره به تنوع غذاها و خوراک محلي در سطح کشور گفت: در اين جشنواره اقوام مختلف ايراني از استان‌هاي کردستان، بوشهر، اصفهان، گيلان، تبريز، خراسان‌رضوي و ساير استان‌ها حضور دارند.

او با بيان اينکه در اين جشنواره اقوام ايراني به معرفي غذاها و خوراک‌هاي محلي خود مي‌پردازند، تصريح کرد: برگزاري اين جشنواره گامي کوچک در راستاي معرفي غذاهاي ايراني به عنوان بخشي از فرهنگ کشورمان است.

«موسوي» اضافه کرد: غذا همواره به عنوان بخشي از ظرفيت‌هاي فرهنگي يک کشور به شمار مي‌رود که مي‌تواند در جذب گردشگر نيز تاثير قابل توجهي داشته باشد، اما متاسفانه در ايران به اين ظرفيت چندان توجه نشده است.

مديرعامل منطقه آزاد قشم افزود: در جاي‌جاي ايران و در فرهنگ‌هاي مختلف غذاهاي اصيل و متنوع ايراني طبخ مي‌شوند که از اين تنوع غذايي مي‌توان به عنوان ظرفيتي براي جذب گردشگر در حوزه غذا بهره‌برد.

بر اساس اين گزارش جشنواره غذاي اقوام ايراني هر روز از ساعت ۱۸:۳۰ الي ۲۰:۳۰ در محل بوستان دريا شهر قشم براي بازديد عموم علاقمندان برپا است.

مراسم افتتاحيه اين جشنواره نيز ساعت 18:30 دقيقه امروز، شنبه 24 ارديبهشت برگزار مي‌شود.

/115

انتهای پیام/

کد خبر 1390022412