برنامه جامع توسعه فعاليت‌هاي سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي

به گزارش ميراث آريا (chtn)، «احمد بالان» روز گذشته در جريان همايش اهميت و جايگاه سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي در توسعه اشتغال به ميزباني چهارمحال و بختياري ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: معاونت صنايع‌دستي کشور حرکت تازه‌اي را در راستاي توسعه اشتغال سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي در سال 90 آغاز کرده است.

او با اشاره به اينکه در ايران موضوع سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي سابقه‌اي طولاني دارد، اظهار داشت: هنرمندان و صنعتگران بسياري در اين بخش مشغول به فعاليت هستند که بخش مهمي از آن‌ها معاش خود را از اين طريق تأمين مي‌کنند.

مديرکل امور بازرگاني معاونت صنايع‌دستي بيان داشت: در اکثر استان‌ها سرفصل‌هاي آموزشي سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي وجود دارد اما متأسفانه اکثر آموزش‌ها منسجم نيست و به همين دليل فراگيران به سطح لازم نمي‌رسند.

«بالان» تصريح کرد: برنامه جامعه توسعه فعاليت‌هاي سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي پيرو گسترش جامعه فراگيران اين بخش تدوين مي‌شود.

او افزود: در همين راستا طي مرحله اول ساختارسازي مرحله دوم آموزش و مرحله سوم طراحي و توليد را پشت سر مي‌گذاريم.

اين مقام مسوول با تأکيد بر اينکه هدف از پشت سرگذاشتن اين مراحل ساماندهي تمامي فعاليت‌هاي مربوط به سنگ‌هاي قيمتي و نيمه قيمتي است، گفت: ما نياز داريم اين برنامه در کل کشور اجرايي شود تا از توليد و عرضه محصولاتي که منطبق با نياز بازار نيست، جلوگيري شود.

مديرکل امور بازرگاني اين معاونت در ادامه اظهار داشت: اگر آموزش‌ها را با هدف توسعه بازار فروش دنبال کنيم در آينده صنعتگران و عرضه‌کنندگان سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي با مشکلات کمتري روبرو خواهند بود.

«بالان» خاطرنشان کرد:‌ در عرصه‌هاي جهاني با توليدات ارزان و گستردگي فعاليت‌ها شاهد جايگزيني توليدات بي‌کيفيت خارجي به جاي محصولات با کيفيت ايراني هستيم که اين زنگ خطري براي صنعتگران سنگ‌هاي قيمتي و نيمه‌قيمتي کشور به شمار مي‌آيد.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1390022812