حسن محسني افزود: ما پيش از اين هم در برابر انتقادهاي کلي و مبهم از اين قبيل خيلي محترمانه و منطقي بيان کرده بوديم که اي کاش نمايندگان محترم مجلس به جاي بهره گيري از عبارتها و جملات کلي و مبهم، با ذکر دقيق موارد و مصاديق و نيز به وضوح انتقادات مورد نظر خود را مطرح کنند. کاملاً واضح است که عباراتي چون«افت در عملکرد»، «کارنامه منفي» و «عملکرد نادرست»، تعابيري کلي هستند و جزئياتشان مشخص نيست لذا کلي صحبت کردن منطقي و عادلانه نيست و نه تنها دردي را دوا نخواهد کرد، بلکه براي مردم هم ذهنيت منفي به وجود خواهد آورد.
محسني در ادامه خاطرنشان کرد: مجلس محترم و سازمان ميراث فرهنگي، دو نهاد هستند که در زمينه هاي گردشگري، ميراث فرهنگي و صنايع دستي، مکمل يکديگر محسوب مي شوند و سازمان ميراث فرهنگي به عنوان يک دستگاه فرابخشي قاعدتاً به کمک و تقنين مجلس بسيار نياز دارد.
محسني با اشاره به اينکه متأسفانه در حوزه قانون گذاري، سازمان ميراث فرهنگي تنها بوده است، گفت:اين واقعيت وجود دارد که در حوزه قانونگذاري، سازمان ميراث فرهنگي تنها بوده و از طرف مجلس در حوزه تقنين کمک شايان و مؤثري اتفاق نيفتاده است.
سخنگوي سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري به مواردي که مجلس سازمان را حمايت نکرده است اشاره کرد و گفت: به طور مثال بودجه پيشنهادي سازمان از طرف دولت حدود 240 ميليارد تومان در سال 89 بوده است اما بودجه اي که مصوب شد 170 ميليارد تومان و با 70 درصد تخصيص بودجه فقط 110 ميليارد تومان تعلق گرفته است، لذا براساس اين آمار نمي توان توقع زيادي از اين سازمان داشت. بد نيست مجلس محترم و به ويژه فراکسيون محترم گردشگري هم پاسخگو باشند و گزارش عملکرد ارائه کنند که واقعاً چه حمايت تعيين کننده اي از سازمان در تمامي سطوح به عمل آورده اند؟
حسن محسني در ادامه افزود: متاسفانه در بسياري موارد نمايندگان مجلس سازمان ميراث فرهنگي را با يکي از کشورهاي همسايه شمال شرقي کشور مقايسه مي کنند که اين يک قياس کاملاً نادرست و مع الفارق است چرا که بودجه 400 ميليون دلاري اين کشور جهت تبليغات گردشگري را نمي توان با بودجه 2 ميليون دلاري مقايسه کرد و از گردشگري ايران توقع زيادي داشت. ضمن اين که نوع گردشگري مورد نظر و اجرا در اين کشور اساساً در جمهوري اسلامي ايران قابل تصور هم نيست که بتوان آن ها را با يکديگر قياس نمود.
وي در ادامه به يک حرکت ملي بزرگ در قالب انتقال معاونت ها و سازمانها به استانها اشاره کرد و اظهارداشت: به طور مثال مجلس در خصوص انتقال معاونت ها و سازمانها به استانها که يک مصوبه دولتي مهم و يک حرکت ملي غير قابل انکار بود، واقعاً چه حمايتي انجام داد؟
محسني به برخي نشانه ها و مصاديق واضح عملکردهاي مثبت اين سازمان اشاره کرد و گفت: آيا به واقع، افزايش گردشگري ورودي به 3 ميليون نفر در سال، ثبت 3 اثر جهاني در فاصله 2 سال، افزايش آمار گردشگران داخلي به 160 ميليون مسافر در سال و همچنين رشد صادرات صنايع دستي طبق اعلام گمرک به 300 ميليون، که فقط برخي از دستاوردهاي بزرگ اين سازمان محسوب مي شوند، نشانه افت عملکرد اين سازمان است؟ بنابراين کم ترين توقع اين است که دوستان به اين سادگي، دستاوردها و زحمات کارکنان و مديران خدوم سازمان را زير سؤال نبرند.
حسن محسني در پايان افزود: در سال گذشته بيش از 200 جلسه رسمي توسط رياست سازمان با نمايندگان به طور خصوصي و جمعي برگزار شد و بسياري از مشکلات نيز به صراحت مطرح شد تا حمايت مجلس محترم جلب شود؛ لذا شايسته است دوستان منطقي برخورد کنند و انتقادات را با جزئيات مطرح نمايند.
انتهای پیام/