«محمدحسين فراهاني» با بيان اينکه هماکنون بخشي از هنرمندان صنايعدستي استان را بسيجيان و جانبازان تشکيل ميدهند، تصريح کرد: اين موضوع نشان ميدهد که اين هنرمندان در عرصههاي دفاع مقدس و دفاع از ولايت و کشور نقش بهسزايي داشته و دارند.
او با اشاره به شناسايي دو هزار نقطه تاريخي در استان مرکزي گفت: وظيفه سازمان ميراثفرهنگي حفاظت از اين اماکن است و به اين منظور استفاده از توانمندي بسيجيان به عنوان نيروهاي مردمي و مخلص در دستور کار اين سازمان قرار گرفته است.
«فراهاني» دستاندازي سودجويان به مراکز تاريخي و کندوکاو آنان در محوطههاي باستاني را از مهمترين چالشهاي پيشروي ادارهکل ميراثفرهنگي استان دانست و متذکر شد: به منظور جلوگيري از تخريب اين محوطهها و دستاندازي سودجويان به آنها، استفاده از نيروهاي بسيجي در قالب تفاهمنامهاي با سپاه روحالله استان به عنوان يکي از راهکارهاي مقابله با اين افراد در دستور کار قرار گرفته است.
او با اشاره به فعاليت 45 نفر در قالب يگان حفاظت از آثار تاريخي در ادارهکل ميراثفرهنگي استان گفت: از آنجا که اين نيروها مسلح نيستند و تعداد آثار تاريخي استان زياد است، تلاش داريم با استفاده از امکانات موجود در ميان بسيجيان بتوانيم از اين آثار به خوبي حفاظت و نگهداري کنيم.
«فراهاني» با بيان اينکه هماکنون ارتباط و تعامل مناسبي ميان اين ادارهکل و ردههاي بسيج در مناطق مختلف استان وجود دارد، اظهار داشت: در بسياري از موارد انجمنهاي روستايي کار حفاظت از آثار و محوطههاي تاريخي را بر عهده دارند که در اغلب موارد اعضاي اين انجمنها از بسيجيان استان هستند.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان مرکزي خاطرنشان کرد: اين موضوع سبب شده است ارتباط ميان اين ادارهکل و ردههاي مختلف بسيج حتي در دورترين نقاط استان مرکزي در بهترين شرايط خود باشد.
«فراهاني» با اشاره به اينکه براي انسجام بيشتر در فعاليتها و ماموريتهاي ادارهکل ميراثفرهنگي استان، همکاري و مساعدت دستگاههاي ديگر با آن ضروري است، اظهار داشت: بسيج نيرويي است که از توان آن ميتوان به شکل ايثارگرانه براي رسيدن به اهداف اين ادارهکل استفاده کرد. /115
انتهای پیام/