«آيت الله نورمفيدي» در ادامه با اشاره به وجود آثاري چون گنبدقابوس که در آستانه ثبت جهاني است، ديوار تاريخي گرگان و شهرتاريخي جرجان در اين استان، افزود: استان گلستان جذابيتهاي بينظيري دارد که بالقوه مانده و هنوز به طور کامل به فعليت نرسيده است، که اگر اين جذابيتها به منصه ظهور برسند، موجبات توسعه پايدار را در اين استان فراهم خواهند آورد.
او همچنين از جذابيتهاي گردشگري آشوراده به عنوان سکوي پيشرفت اين استان يادکرد و خاطرنشان کرد: اين جزيره با جذابيتهاي خاص گردشگري که دارد به يک معنا برتر از جزيره کيش بوده و شايسته توجهات ويژه است و سرمايهگذاري در اين جزيره، زمينههاي لازم جهت توسعه و رونق استان را ايجاد ميکند.
نماينده ولي فقيه دراستان گلستان در ادامه تصريح کرد: اميدواريم با حل و رفع مشکلات اساسي و بنيادي موجود در اين استان و توسعه زيرساختهاي گردشگري گلستان، روند توسعه اين استان تسريع شود.
سرپرست اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان گلستان، نيز در اين ديدار گفت: بيش از 500 ميليون تومان در هتلها و واحدهاي اقامتي اين استان در حال سرمايهگذاري است و زيرساختهاي گردشگري متعددي درسطح استان فراهم شده است.
«قربان عباسي» هم چنين از پرونده ثبت جهاني گنبدقابوس به عنوان افتخار استان ياد کرد و افزود: مواريث فرهنگي موجود در اين استان با شهرت جهاني، ميتوانند زمينههاي توسعه گردشگري و رونق استان را فراهم آورد و اين موضوع از موضوعات قابل توجه در حوزه فعاليتهاي اين اداره کل است. به ويژه گنبدقابوس که در 2011 به ثبت جهاني خواهد رسيد که در اين صورت گردشگران بيشتري براي ديدن اين بناي مشهور سرازير خواهند شد.
او انجام مطالعات امکانسنجي جزيره آشوراده توسط اين اداره کل را از جمله اقدامات زيربنايي در جهت توسعه گردشگري استان دانست و افزود: براي اولين بار در سطح کشور کارگروه توسعه جزيره آشوراده به رياست استاندار گلستان تشکيل شد که اميدواريم اين اقدام زمينههاي از مظلوميت درآمدن جزيره آشوراده را فراهم آورد.
«عباسي» در پايان به ثبت بافتهاي تاريخي گرگان و گميشان اشاره و خاطرنشان کرد: بناهاي تاريخي موجود در اين بافتها نيز به عنوان مواريثفرهنگي بايد حفظ شده و به گردشگران معرفي شوند.
104
انتهای پیام/