او ادامه داد: بيش از 17 مجموعه گردشگري، هتل و هتل آپارتمان طي سال گذشته در استان قم به بهرهبرداري رسيد.
«ارجمندي» خاطرنشان کرد: 53 طرح گردشگري شامل هتل، هتل آپارتمان و مجتمعهاي بين راهي در استان قم، در حال احداث است که بين 20 تا 80 درصد پيشرفت فيزيکي داشته، و نيازمند 450 ميليارد تومان سرمايهگذاري است.
او تصريح کرد: لازم است با کمک سازمان ميراثفرهنگي راهکارهايي که استانهاي ديگر براي دريافت تسهيلات به کار بردهاند، بررسي شود تا اين معضل که 53 طرح گردشگري را در استان نيمه کاره نگه داشته و در برخي موارد انگيزههاي سرمايه گذاري را کاهش داده، برطرف شود.
مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي وگردشگري قم بيان داشت: استان قم با توجه به وجود حرم مطهر حضرت معصومه (س)، مسجد مقدس جمکران، اماکن زيارتي و حوزه علميه از موقعيت ويژه و ممتازي نسبت به استانهاي ديگر برخوردار بوده و پايگاه جهان اسلام به شمار ميآيد.
او با اشاره به اينکه ظرفيتهاي گردشگري زيادي در قم وجود دارد، تاکيد کرد: لازم است ظرفيتهاي گردشگري استان را توسعه دهيم تا قم به قطب گردشگري مذهبي تبديل شود.
«ارجمندي» افزود: ظرفيتهاي مناسبي در قم براي امر سرمايهگذاري ايجاد شده و سرمايهگذاران متعدد با قابليتهاي خوب در استان، آماده ورود بهر طرحهاي مختلف گردشگري هستند.
او تأکيد کرد: بايد با بازشناسي مناسب و علمي، ظرفيتهاي استان براي زائران را شناسايي و با سرمايهگذاريهاي بيشتر، آنچه شايسته خدمت رساني به زائران کريمه اهل بيت (ع) است را فراهم کنيم.
اين مقام مسوول اظهار داشت: گردشگري شامل هتلها، اقامتگاهها، مجتمعهاي بينراهي، دهکدههاي تفريحي و مجتمعهاي فرهنگي است و با برنامهريزي بايد در آينده، شرايط پذيرايي از 13 تا 14 ميليون زائر را فراهم کنيم.
118/
انتهای پیام/