موزه رد پاي بشريت بر جاده فرهنگ و تمدن است

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي،‌صنايع‌دستي و گردشگري کشور در مراسم گشايش سه موزه جديد در مجموعه فرهنگي - تاريخي سعد‌آباد با بيان اين مطلب اظهار داشت: در سال‌هاي پس از انقلاب، خصوصا در دولت مهروز نهم و دهم اتفاق‌هاي بسيار خوبي را در اين سازمان شاهد بوده‌ايم که از مهمترين آن‌ها پاسداشت ميراث‌فرهنگي ايران بوده‌ است.

«روح‌الله احمدزاده» گفت: يقين داريم که امروز ديگر ايران به عنوان يک مرز جغرافيايي مطرح نيست بلکه جغرافيايي از فرهنگ و تمدن و متعلق به آحاد مسلمين است.

او ادامه داد: همين عامل است که نگاه تبارشناسان و ديرينه‌شناسان را به سوي ايران متوجه کرده است.

به گفته اين مقام مسؤول امروز ايران حافظه مهم بشري و روايت‌گر سال‌ها تمدن‌سازي و ايده پردازي در حوزه‌هاي مربوط به ميراث‌فرهنگي است.

«احمدزاده» با اشاره به مفهوم لغوي موزه گفت: موزه از کلمه‌اي يوناني به مفهوم مجلس فرشتگان استخراج شده و همين عامل اين مفهوم را به ذهن متبادر مي‌سازد که هر جا موزه‌اي برپا مي‌شود بر خصوصيت‌هاي نيک وفضائل اخلاقي و انساني استوار است.

اين مقام مسؤول با بيان اين‌که امروزه دو نوع رويکرد در حوزه تجميع ظرفيت‌هاي مادي و معنوي ميراث‌فرهنگي وجود دارد، افزود: ديرينه‌شناسان در کاوش‌هاي تاريخي خود به دنبال دستاوردهاي تاريخي هستند و قرار است اطلاعاتي را در اختيار بگذارند که ما در آينده هزاران سال فرهنگ و تمدن و معرفت، امروز را تجربه کنيم.

او تاکيد کرد: در واقع در نگاه ديرينه شناسان موزه به دنبال ترجمان امروز است.

معاون رئيس جمهور گفت: امروز سازمان ميراث‌فرهنگي با اهتمام و حداکثر حمايت از همه آن‌هايي که دلشان براي ايرانيت کشور مي‌سوزد، آماده مساعدت و همکاري است.

اين مقام مسؤول اظهار داشت: امروز در نگين گردشگري و ميراث‌ايران شاهد به ثمر رسيدن مجموعه‌هاي جديدي هستيم و اميدواريم اين روند در آينده با سرعت بيشتري پيگيري شود.

او در پايان با بيان اين‌که معتقديم هنر را در يک کلام بايد به کشف‌المحجوب ترجمه کرد، گفت: اين نهضت در سازمان ميراث‌فرهنگي آغازيده و تداوم پيدا خواهد کرد./122

انتهای پیام/

کد خبر 1390030230