او اظهار داشت: گلفشانهاي دشت گرگان از نظر اقتصادي علاوه بر هدايت کانيهاي با ارزش نظير يد از اعماق زمين به سطح، داراي ارزش تفريحي ، تفرجي و درماني بوده و ميتوان بر روي آنها سرمايهگذاري اکوتوريسمي کرده و به عنوان توريسم درماني بهره برد.
«عباسي» درادامه خاطرنشان کرد: درهمين راستا با توجه به خواص درماني اين گلفشانها و رويکرد چند وجهي سازمان ميراثفرهنگي کشور، ضمن پيگيري پرونده ثبت اين گلفشانها، فضاي مناسبي جهت سرمايهگذاري دراين مناطق درحال ايجاد است تا زمينههاي لازم جهت سرمايهگذاري دراين مناطق فراهم شود.
او همچنين ادامه داد: درپي اين رويکرد مذاکرات لازم با خانه صنعت و معدن و مرکز خدمات سرمايهگذاري استان گلستان صورت گرفته و نمونهبرداريهاي لازم جهت بررسي و اندازهگيري خواص درماني اين گلفشانها به عمل آمده تا پس از ارسال به مراکز بين المللي جهت استعلام، اقدامات بعدي صورت گيرد.
«عباسي» اظهار اميدواري کرد با اقدامات و پيگيريهاي لازم و ثبت ملي اين گلفشانها و همچنين بسترسازي مناسب جهت سرمايهگذاري در اين جاذبههاي گردشگري فراموش شده، شاهد رونق و شکوفايي صنعت گردشگري در استان گلستان باشيم.
سه گلفشان با نامهاي قارنيارق در شرق گميشان، \"نفتليجه\" در شمال شرق گميشان و \"اينچه\" در کنار تالاب اينچه برون در استان گلستان وجود دارد که از زيباترين پديدههاي طبيعي به اشکال مخروطهاي کوچک آتشفشاني از جنس گل يا ماسه هستند که ابعاد آنها از چند سانتيمتر تا چندين متر متغير است.
/104
انتهای پیام/