او افزود: به سبب قدمت تاريخي و تمدن ديرين فرهنگ و هنر آذربايجان احياي ميراث معنوي و مادي از ضروريات توسعه فرهنگي، اقتصادي و تاريخي هر منطقه است و دوران گذشته با همه اتفاقات آن به عنوان هويت معنوي و تاريخي هر کشور بايد حفاظت و نگهداري بهينه شود.
«نجفي» گفت: انسانهاي زمان حاضر به داشتن آثار تاريخي و فرهنگي گذشته خود نياز مبرم داشته و در نتيجه بايد همگي احيا شوند و با توجه به اينکه امسال توسط مديرکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري آذربايجان شرقي سال تحقيق و پژوهش ناميده شده است، اميدوارم در آثار شاخص اين شهرستان مانند رصدخانه، گنبدها و قلعههاي باستاني اين شهرستان کاوشهاي باستان شناسي صورت بگيرد.
نماينده مردم مراغه، عجب شير و خراجو احرام بندي در صبح روز عاشورا توسط عزاداران مراغه را از برترين مواريث معنوي اين شهرستان عنوان کرد و اظهار داشت: ثبت اين آيين به عنوان ميراث معنوي ملي موجب حفظ هويت تاريخي، معنوي، فرهنگي و مذهبي اين شهرستان ميشود.
اوضمن تشکر از تلاش مسوولان منطقه براي توسعه گردشگري مراغه و حفظ آثار فرهنگي تاريخي اين شهرستان خاطرنشان کرد: اقداماتي مانند مسير گشايي، آزاد سازي حريم ، مرمت و حفاري در تعدادي از آثار شاخص ميتوانند مراغه را به رتبه هاي برتر منطقه برسانند.
اين مقام مسوول با اشاره به تخصيص اعتبارات دولتي مناسب در سال هاي اخير و لزوم گسترش سرمايهگذاري بخش خصوصي تأکيد کرد: براي حوزه گردشگري مراغه از سال 1357 تا 1387 حدود 35 ميليارد ريال از اعتبارات دولتي هزينه شده در حالي که از سال 1387 تا کنون حدود 60 ميليارد ريال از اعتبارات دولتي در اين حوزه هزينه شده است وعلاوه بر اين، بخش خصوصي نيز طي سه سال اخير 370 ميليارد ريال در حوزه گردشگري اين شهرستان سرمايه گذاري کرده است.
«يوسف نجفي» ابرازاميدواري کرد که با وحدت رويه و هدفمندسازي فعاليتها، هم مردم و هم مسوولان براي حفظ ميراثفرهنگي شهرستان مراغه و همچنين افزايش تعداد گردشگران و بازديدکنندگان از اين منطقه، تلاش کنند.
111/
انتهای پیام/