اين مقام مسوول در ادامه از تمامي علاقهمندان و دوستداران ميراثفرهنگي دعوت کرد تا در صورت تمايل به شهر تاريخي ماسوله سفر کنند و از صحت و سقم اين موضوع آگاهي يابند.
او با بيان اينکه پايگاه ميراثفرهنگي شهر تاريخي ماسوله در تلاش به منظور بکارگيري مصالح اصيل در مرمت خانههاي سنتي اين شهر تاريخي است، اظهار داشت: اين پايگاه از آغاز به کار تا کنون با مشارکت اهالي نسبت به مرمت خانههاي سنتي بافت تاريخي ماسوله اقدام کرده است.
«عزيزي» خاطرنشان کرد: در دورهاي به دليل عدم امکان تهيه چوب جنگلي بلوط که به عنوان تير اصلي بار بر بامها موسوم به جيرين عمل ميکرد از تيرآهن استفاده ميشده است.
او ادامه داد: بر اساس هماهنگيهاي به عمل آمده با شرکت سهامي جنگل شفارود و مساعدت ادارهکل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان گيلان، چوب مورد نياز به شکل قانوني تهيه شده که با توجه به بررسي کارشناسان متخصص چوب، نوع چوب تهيه شده مناسب بوده و بسيار نزديک به مصالح اصيل بناها است.
اين مقام مسوول در ادارهکل ميراثفرهنگي استان گيلان تصريح کرد: مقدار چوب تهيه شده در مرمت چند خانه از جمله خانه زنديپور از جمله خانههاي منحصر به فرد ماسوله به کار گرفته شده است که بازخورد مناسبي در ميان اهالي داشته است.
مديرکل ميراثفرهنگي استان گيلان تصريح کرد: تير جيرين به دليل مقطع گرد و نوع هماهنگي ذاتياش با ديگر مصالح به کار گرفته شده در بنا در برابر نيروهاي رانشي زلزله بسيار مناسب عمل ميکند.
/117
انتهای پیام/